HER BOR VI

Categories Blogg

Det føles så deilig å endelig kunne blogge fra Los Angeles. Dere vet hvor mye jeg har gledet meg til denne reisen, og det føles nesten litt uvirkelig å være her igjen. Jeg kjente at jeg virkelig trengte å komme meg bort fra kalde Norge, og komme til sol og varme. Det kan være vanskelig å finne motivasjon og inspirasjon til å skrive i hverdagen når det ikke skjer noe særlig, så jeg tror både jeg, bloggen og YouTube har godt av denne reisen. Jeg skal i alle fall prøve mitt beste for å oppdatere dere, men jeg kommer også til å ta litt ferie når jeg er her.

Hva synes dere forresten om huset vårt? Det er SÅ nydelig. Vanligvis har jeg bare leid leiligheter når jeg har vær her, men nå er vi såpass mange at vi trengte et hus for å få plass. Vi bor også kjempe sentralt, og måtte heller ikke betalte så alt for mye for å leie. Nå som vi er 7 jenter så tror jeg det er bra at vi har to bad. Se for dere 7 stykker dele et bad, det hadde jo aldri gått haha.

Det som også er deilig er at vi har et stort utearealet som vi kan benytte oss av. Det er jo meldt nesten 4o varmegrader mens vi er her, så det er deilig at vi bare kan gå rett ut i hagen for å slikke litt sol. Nå skal vi snart komme oss ut av døren for å oppleve Los Angeles. Vi snakkes senere <3

8 kommentarer

8 thoughts on “HER BOR VI

  1. Hvor fant dere dette huset? Hvilken nettside brukte dere?<3
    Jeg driver også å planlegge LA tur om noen år!! Det er serr mitt drømmedestinasjons mål!<33

  2. Hei!
    Hvordan er det med mobilpriser og sånt i USA? Kjøper du et annet SIM-kort som du bruker mens du er der? Regner med at om du bruker norsk sim kort og mobilnett der borte så koster det en formue haha😅 Så er litt nysgjerrig da jeg selv skal reise bortover om ikke så lenge.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *