DE “UBETYDELIGE” VALGENE MAN TAR

Categories Blogg

Som mange av dere kanskje så så var Ine og jeg på kino i går. Vi bestemte oss for å se Aladdin, som virkelig er noe jeg vil anbefale videre til dere. Det var en utrolig bra, men også morsom film. Jeg tuller ikke når jeg sier at det er en av de beste filmene jeg har sett på veldig lenge. Jeg elsker at Disney har begynt å komme med animerte filmer, det er virkelig så throwback til barndommen. Nå mangler det bare å få sett Dumbo, også er det bare noen uker til Løvenes Konge kommer 😭🖤

Som mange av dere sikkert også vet så skulle egentlig Ine og jeg flytte sammen for et års tid siden, noe jeg kjenner at jeg er glad for at det ikke skjedde den dag i dag. Misforstå meg rett, for jeg ELSKER Ine. Jeg kunne mer enn gjerne flyttet inn sammen med henne, men hadde vi flyttet sammen i fjor så hadde ALDRI Morten og jeg kjøpt sammen og flyttet til Trondheim i år. Det er helt rart hvordan sånne små tilfeldigheter som man ikke tror har noen betydning plutselig har alt å si. 

Sannheten er at Morten og jeg aldri hadde flyttet inn sammen hadde det ikke vært for at Ine ikke flyttet inn her. Vi hadde faktisk ikke snakket om det en gang før jeg plutselig sto uten en roomie, og vurderte å flytte tilbake til Trondheim for at jeg ikke ønsket å leie alene her i Oslo. Tenk at den “lille” avgjørelsen der skulle føre oss hit vi er i dag. Vi hadde egentlig blitt enig om at vi skulle flytte sammen om et par år, og et år senere så har vi KJØPT sammen haha! Vi funket så bra som samboere, så da så vi ingen grunn til å kaste penger ut av vinduet hver eneste måned. 

Er det bare jeg som synes det er sykt fascinerende å tenke over ting som dette? At alle valgene man tar fører deg et bestemt sted? Jeg kunne seriøst snakket om det i timesvis haha. Jeg burde kanskje få meg en venn som er like interessert i det som meg. 

1 kommentar

1 thought on “DE “UBETYDELIGE” VALGENE MAN TAR

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *