JEG SVARER PÅ RYKTER OM MEG SELV

Categories Blogg

Er det sant at du føler at du er en dårlig kjæreste og at du svikter Morten i noe?
Det er selvfølgelig perioder der jeg føler at jeg ikke er den kjæresten han fortjener, og at jeg svikter han. Det tror jeg kanskje ikke er så unormalt å føle på? Både når det kommer til forhold, familie og venner? Jeg kan i alle fall kjenne på at jeg ikke alltid klarer å være der så mye jeg ønsker, og kan til tider føle at jeg ikke fortjener alle de gode menneskene jeg har i livet mitt. 

At dere planlegger å få barn neste år nå som dere har kjøpt sammen?
Skal jeg være helt ærlig med dere så tror jeg ikke Morten og jeg får barn før vi har fylt 30. 

At du kopierer alt Ariana Grande gjør?
Det er vel ikke noe hemmelighet?? Det er ikke akkurat sånn at jeg skjuler at jeg elsker Ariana hahah. Det skal likevel sies at jeg ikke kopierer alt hun gjør, men mye. Hun er jo den jeg inspireres mest av 🙂

Stemmer det at du og Morten har skrevet en liste med kjendiser dere har lov til å ligge med?
Nei, det stemmer ikke. Er det normalt å ha? Jeg tror uansett aldri Morten hadde gått med på det med tanke på at jeg er så mye i Los Angeles, og har større sjanser for å møte på kjendiser enn han haha. 

At du lyver om kjøpesummen på boligen? En venninne av meg fant annonsen. 
Da er jeg veldig spent på hvilken sum hun så, og hva hun mener jeg lyver om? Leiligheten vår lå ute til 2 990 000, og vi kjøpte den for 285 0000 + dokumentavgift på 70-80.0000. 

At du tilgir alle, uansett hva de har gjort mot deg?
Det stemmer ganske bra. Jeg synes livet er for kort til å gå rundt å være sint eller lei seg over hva andre har gjort. Bearbeid det, også lar man det gå. Det er bare sånn jeg er som person, for jeg orker ikke å gå rundt å bruke energi på situasjoner jeg uansett ikke får gjort noe med. Gjort er gjort. 

At du ringte TV2 å kjeftet på de for at de tenkte å bruke navnet ditt på skattelisten over hva bloggere hadde tjent i 2017?
Nei, det stemmer så absolutt ikke. Det skal sies at jeg også stusset over at de ikke tok med navnet mitt på skattelistene, men det er ikke akkurat noe jeg er lei meg over. Privatliv <3 <3 <3 <3 

At det er drama blant dere bloggere?
Det er i så fall et drama jeg ikke er innblandet i, så jeg kan dessverre ikke gi dere et spennende svar her. 

At du er veldig sjenert i virkeligheten?
Jeg er egentlig veldig utadvendt, men jeg har blitt mer sjenert de to siste årene. Jeg vet ikke om sjenert blir det riktige ordet å bruke, men kanskje litt usikker? 

At du har operert flere ganger enn hva du har fortalt oss?
Nei, så absolutt ikke. 

At du dumpet kjæresten din for å være med på PH?
Nei, det stemmer ikke. Jeg ble singel ca et halvt år før jeg reiste til Mexico. Fikk med andre ord ikke utnyttet tiden som singel så veldig godt haha! Jeg som ikke skulle ha kjæreste på minst tre år, det funket jo bra 🙂

Er det sant at du har vært usikker på legningen din? 
Nei, det stemmer ikke. Skal jeg likevel føle noe annet en gang i fremtiden så gjør ikke det meg noe. Eller.. misforstå meg rett, for jeg vil jo selvfølgelig ikke føle noe annet enn det jeg gjør for Morten. Poenget mitt er bare at OM det skulle skjedd så er ikke det noe jeg hadde brydd meg om. 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *