DENNE HELGEN SKAL VI…

Categories Blogg

Er det bare jeg som synes at dagene går latterlig fort? Hvordan er det mulig at det er fredag i morgen? Jeg føler at det var mandag i går liksom haha. Jeg pleier vanligvis å stresse over at tiden går alt for fort, men nå er det bare deilig. Jeg kjenner at jeg trenger sommer og sol, så jeg krysser fingrene for at vi får en helt syk sommer.

I morgen reiser Morten og jeg til Trondheim da vi skal på visning på mandag. Jeg vet jeg sa det sist gang også, men nå har vi virkelig funnet drømmeleiligheten. Den var så perfekt at Morten ikke tvilte engang, til tross for at den er i Trondheim haha. Denne ligger også på Byåsen som den første,  bare at den har 3 soverom og koster bare litt over tre millioner. Vi har lenge snakket om at vi skulle hatt et gjesterom og et kontor, da vi begge ønsker å skille tv-titting og jobb. Jeg konsentrerer meg også ekstremt dårlig når jeg sitter i stua (har brukt 3 timer på dette innlegget), så jeg håper virkelig på å kunne få et kontor.

Nå skal jeg komme meg på trening, før jeg får besøk fra Trondheim også skal vi på premierefest i kveld. Vi snakkes senere ♥

 

2 kommentarer

2 thoughts on “DENNE HELGEN SKAL VI…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *