DENNE HELGEN SKAL VI…

Er det bare jeg som synes at dagene går latterlig fort? Hvordan er det mulig at det er fredag i morgen? Jeg føler at det var mandag i går liksom haha. Jeg pleier vanligvis å stresse over at tiden går alt for fort, men nå er det bare deilig. Jeg kjenner at jeg trenger sommer og sol, så jeg krysser fingrene for at vi får en helt syk sommer.

I morgen reiser Morten og jeg til Trondheim da vi skal på visning på mandag. Jeg vet jeg sa det sist gang også, men nå har vi virkelig funnet drømmeleiligheten. Den var så perfekt at Morten ikke tvilte engang, til tross for at den er i Trondheim haha. Denne ligger også på Byåsen som den første,  bare at den har 3 soverom og koster bare litt over tre millioner. Vi har lenge snakket om at vi skulle hatt et gjesterom og et kontor, da vi begge ønsker å skille tv-titting og jobb. Jeg konsentrerer meg også ekstremt dårlig når jeg sitter i stua (har brukt 3 timer på dette innlegget), så jeg håper virkelig på å kunne få et kontor.

Nå skal jeg komme meg på trening, før jeg får besøk fra Trondheim også skal vi på premierefest i kveld. Vi snakkes senere ♥

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg