DERFOR ELSKER JEG VENNENE MINE

Det skal sies at det er mange grunner til at jeg elsker vennene mine, men en av hovedgrunnene er for at de er like spontant som meg. Som jeg allerede har nevnt så skal Morten og jeg til Trondheim, og i den anledning køddet jeg med å spørre Zelia om hun ville hente oss i Oslo. Jeg hadde aldri i min villeste fantasi trodd at hun kom til å komme, men nå har jeg altså fått besøk av Zelia og Julie haha.

Jeg føler meg ekstremt heldig som har så spontane venner, for det er en så stor del av personligheten min. Jeg elsker jo å være spontan, så jeg tror faktisk jeg hadde blitt gal om jeg bare hadde hatt venner som måtte planlegge hver minste ting. Vi skal i alle fall kose oss skikkelig her i Oslo, selv om vi bare skal være et døgn.

Dere kan tro jeg er overlykkelig nå som jeg for en langhelg sammen med jentene mine. Jeg kan ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg til å komme til Trondheim igjen. Det føles nesten ut som at jeg har vært på utvekslingsår, hahah herregud så dramatisk jeg er. Etter denne helgen lover jeg at jeg ikke skal nevne Trondheim på en stund, for jeg forstår godt om dere begynner å bli lei haha!!! Love you guys ♥

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg