DENNE UKENS MATHANDEL

Categories Blogg

I dag bestemte vi oss for å handle på Coop Obs ettersom at de hadde veldig mange gode tilbud, og jeg cravet vegetarpølsene mine!! Nå begynner det å bli en liten stund siden sist, så jeg bestemte meg for at jeg fikk lov til å unne meg det denne uken selv om det koster en halv million for en pakke med “pølser”. Hele handelen kom på 1000 kroner, noe jeg er veldig fornøyd med ettersom at jeg hadde en del dyre produkter med på dette kjøpet.

Coop Obs har 40% på alt av frukt og grønt, noe som passet oss perfekt da vi bruker veldig mye grønnsaker til måltidene våre.

mmmm, se så mye digg!!

Vegetarbollene er så digge, anbefales på det sterkeste.

I dag fikk jeg endelig tak i dette pålegget som jeg har sett OVER ALT, haha. Jeg kan vel ikke være den eneste??

Denne gleder jeg meg skikkelig til å prøve.

Til dere som er på utkikk etter noe som kan erstatte kyllingen så vil jeg anbefale produktene fra Qourn på det sterkeste. “Bitar” er min favoritt av alle jeg har prøvd, den smaker så digg.

Denne er også veldig god som er erstatter til skinke for dere som liker det på brødskiven.

Mitt favoritt potetgull, dere MÅÅÅ prøve det om dere ikke har smakt det.

Jeg er egentlig ikke så glad i Yoghurt, men Elise introduserte meg for denne som jeg synes var veldig god.

Jeg har hørt så mye positivt om Butter Chicken, og bestemte meg for å prøve det nå som det var på tilbud.

Min favoritt når det kommer til frossen “kjøttdeig”.

<3 <3 <3 <3 <3

14 kommentarer

14 thoughts on “DENNE UKENS MATHANDEL

  1. Er det sant at du og Morten har et åpent forhold? Hva tenker du om at det er mange kjendiser i Norge som har det?

  2. Hei☺️ Jeg syntes det er kult og inspirerende at du legger ut mathandel som for mange er krevende og at man også får tips til nye ting👌 Men jeg kunne ikke la være å legge merke til at disse påleggskivene du kjøper er laget på raps. Rapsolje produsert og dyrket utenfor Norge er med på avskogningen av regnskogen og det skjer i svært hurtig tempo så min oppfordring er å kutte ut raps, soya og palmeolje slik at vi ikke bidrar til å ødelegge jordens livsviktige lunge ❤️

  3. Jeg er blitt intrs i vegetar variant av kjøtt da jeg rett og slett synes det er vanskelig (les ekkelt) å spise dyr. Da dette kun gjelder meg i familien blir det å finne et alternativ som går i fryseren da jeg skal lage kun 1 porsjon hver gang. Tusen takk for inspo av erstatning for kylling og kjøttboller! Jeg starter med å prøve de i første omgang 👍🏼

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *