DENNE UKENS SPØRSMÅL & SVAR

Categories Blogg

Hva synes du om at andre influencere deler private ting og henger ut hverandre? 
Jeg har fortsatt ikke endret mening om det, og jeg synes bare det er helt krise når voksne mennesker (som ikke er så voksne likevel) velger å bruke plattformen sin til å konstant snakke ned om andre. Det er så mye annet den kan brukes til, men så har man gjerne de som alltid må ha drama rundt seg for å bli snakket om. Jeg tenker jo at det også sender veldig feile signaler til følgerne sine når man viser at det er greit å henge ut andre i det offentlige. Om man krangler eller har en uenighet, hold det for dere selv.

Hvorfor bruker du filter på Snapchat? Det ser bare teit ut. 
Det her spørsmålet kjenner jeg helt ærlig har irritert meg litt, for jeg synes det er litt… ironisk? Jeg hadde forstått det om jeg brukte et filter som ga meg lengre vipper, større pupper, mindre hofter, mer markerte kinnben and you name it, men jeg bruker filter som gir annerledes farger.  Jeg forstår helt ærlig ikke at det har så mye å si at jeg laster ned et filter på Snapchat som heter “bahamas” ? For jeg har alltid lurt på hva som er forskjellen på det, og alle filterne som ligger inne fra før av på både Snapchat og Instagram? Blar du til høyre på Snapchat så vil du få filtre som endrer farge og lys, og det samme er det på Instagram. Begge plattformene har jo for eksempel et “beauty filter”, der du glatter ut huden din (Paris på IG), og denne ser jeg folk bruker støtt og stadig. Den eneste forskjellen er at det ikke står hvilket filter man har brukt, og da er det plutselig greit. Jeg redigerer jo også alle bildene som jeg legger ut på Instagram og blogg med “filter” som jeg har kjøpt til Lightroom, så hva er egentlig forskjellen der? Jeg ser helt ærlig ikke problemet med å legge ut stories som jeg personlig synes gir finere lys og farger. Jeg bruker det jo også på maten min og alt annet jeg filmer, så jeg ser helt ærlig ikke problemet.

Har du sett din sesong av PH i ettertid?
Jeg har sett noen av de klippene som gjør meg skikkelig glad, men mesteparten har jeg ikke orket å se. Jeg fikk litt nok av meg selv etter så mange uker på TV, og det ble liksom ikke det samme å se det i ettertid. De klipper jo 24 timer ned til 45 minutter, så det er mye som ikke blir tatt med.

Er det noen vennskap du angrer på?
Nei, det er det ikke. Jeg tenker at man lærer noe av alle man møter både på godt og vondt, og at man kan ta med seg de erfaringene senere i livet. Jeg tror også på at man møter mennesker av en grunn, og at det er med på å bygge deg som person.

Hva tenker du om de som bryter karantenereglene i disse tider?
Jeg tenker at generelt alle som ikke klarer å overholde reglene som blir satt må gå noen runder med seg selv. Jeg skjønner seriøst ikke hvordan folk tør å ta alle de sjansene de tar, og i verste fall være grunnen til at noen blir smittet og kanskje dør? Vi må legge vekk tanker som at “det skjer ikke meg”, for det kan skje med deg på lik linje som det kan skje med alle andre. Jeg trodde jeg skulle sette maten i halsen da jeg leste at en hadde dratt på fest selv om han VISSTE at han var smittet av corona? Spør du meg så burde han fått en bot på 200.000 kroner, og ikke “bare” 20.000. Det burde være mer straffbart å sette andres liv og helse i fare.

Hva synes du om Sofie Karlstad?
Hun er en så fin, morsom og sprudlende jente. Jeg er veldig veldig glad for at jeg har fått blitt kjent med henne, hun er fantastisk.

Hva synes du om årets sesong av Paradise Hotel?
Altså jeg eelsker pærra, men jeg skulle ønske at de bare holdt seg til der de var gode, og ikke prøvd så utrolig mange nye måter å få seere på. De har jo tidligere vært veldig alene med publikumet, og har aldri måtte kjempe for det før. Det virker derfor ikke som at de vet helt hvordan de skal håndtere det? Jeg personlig tror likevel at de hadde vunnet mer på å holde seg til gamle rutiner, ha med litt eldre deltakere også, ha fire dager i uken istedenfor to og ikke ha et så fokus på å alltid skulle ha med kjendiser. Nå har det ikke vært noen i denne sesongen hittil, men jeg har jo hørt litt om den neste sesongen som kommer. Jeg tenker at enten så dropper man det, eller så kjører man en full “all star sesong”. Jeg kan enda ikke forstå hvorfor de IKKE har gjort det??

Tror du ikke at du kommer til å være ensom i Tromsø?
Nei, det tror jeg ikke. Jeg har ganske mange venner der, i tillegg til familie. Jeg kommer jo også til å reise en del, så jeg tror helt ærlig at jeg kommer til å være mer sosial enn vanlig. Jeg føler ikke akkurat at jeg har så mye sosialliv her i Trondheim, for alle vennene mine her er veldig opptatte med jobbene sine.

Hvilket kamera bruker du?
Jeg bruker Sony A7 II til å ta bloggbilder med, så bruker jeg Sony A6000 til å filme YouTube-videoer med.

Bor Morten sammen med deg i Trondheim nå?
Ja, det gjør han.

Hvor mange hel/halv søsken har du?
Dette er alltid like komplisert for andre å huske, men jeg har seks søsken der en av de har samme mor og far som meg. Jeg har derfor fem halvsøsken og en helsøster. Jeg har likevel aldri sett på noen som “hel og halv”, og alle er like mye søsken for meg <3

Føler du at det har blitt en trend å bli godt likt hos dere influencere?
Jeg føler det er en god blanding av at mange av oss har vokst opp, og at det er veldig inn nå å være den “søte snille som alle elsker”.  Du skal mene alt som er politisk korrekt, du skal ikke gråte på TV for da er du en kjip person, du skal alltid være blid, gjerne snakke ned de som har operert seg og aldri si noe feil. Jeg har selv blitt veldig påvirket av det, og var livredd for å være meg selv i første sesongen av bloggerne. Jeg viste typ null følelser da vi gikk inn på teamet om pappa for at jeg ikke ønsket å være “enda en av de som gråter på tv” og jeg var veldig forsiktig med alt jeg sa. Jeg synes jo det er veldig trist å se tilbake på nå, for jeg var mer opptatt av å vise en “perfekt” side av meg, enn å bare være den jeg egentlig er. Heldigvis klarte jeg å legge de tankene vekk til sesong to, og synes personlig den ble MYE bedre.

Føler du at du får hatt et ordentlig privatliv? Eller er det alltid noen som skal blande seg borti alt du gjør?
Jeg føler at jeg til en viss grad får ha litt privatliv, men det kommer mye negativt med å ville være privat. Enkelte klarer ikke å forstå eller vil ikke akseptere hvorfor enkelte spørsmål ikke blir besvart eller hvorfor jeg ikke velger å snakke om noe, som kan være frustrerende til tider. Jeg var jo mye mer åpen før, men jeg fikk erfare at det bare var til det negative. Det skapte mye mer rykter og spekulasjoner, i tillegg til at jeg følte at jeg fikk et enormt press på meg til tider. Er det en ting jeg virkelig har erfart på disse tre årene, så er det å holde forholdet sitt privat.

Stemmer det at du betalte 10.000 kroner for billetter til Ariana Grande?
WHAT NEI?!?!? hahaha. Det er greit at jeg er litt crazy når det kommer til henne, men jeg hadde AAALDRI betalt så mye for noen konsertbilletter.

Tjener du penger på TikTok?
Neei, så langt ifra. Jeg er jo enda i nybegynnerfasen, kan ikke danse og vet egentlig ikke helt hva jeg driver med. Jeg har likevel blitt heeelt avhengig, og jeg ELSKER TikTok. Det er så morsomt at det endelig har kommet noe nytt, og jeg liker bare mer og mer å spille inn video fremfor å skrive blogginnlegg.

Skal du kjøpe leilighet i Tromsø?
Nei, det skal jeg ikke. Jeg skal flytte inn til min kjære mor, og ikke binde meg opp til noe som helst på et par år nå.

Hva er det verste med Morten?
Det er selvfølgelig ikke noe annet enn rotingen hans. Jeg rydder, og han roter haha.

Hvem lager mest mat av Morten og deg?
Jeg vil si det er ganske 50/50,  men må jeg velge noen av oss så vil jeg nok si Morten.

10 kommentarer

10 thoughts on “DENNE UKENS SPØRSMÅL & SVAR

  1. Hei Sofie <3 håper det går bra med dere. hva heter den selvbruningen du viste på snappen din her en dag? Den fra Nelly 🙂

    Ha en fin dag <3

  2. Hvordan er forholdet ditt til søsknene dine? 😊 har du like godt forhold/kontakt med alle når du har så mange?

    Liker bloggen din såå godt, stå på videre ❤️

    1. Det er bra ❤️ Har ikke like godt kontakt med alle, noen er selvfølgelig mer enn andre da vi er mer like i alder og har mer til «felles». Men jeg er like glad i alle sammen, og prøver så godt jeg kan å holde meg oppdatert om hva som skjer i livet til alle ❣️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *