DET ER LITT TRIST Å TENKE PÅ

Categories Blogg

I dag var det egentlig avreise til Monaco sammen med jentene for å feire bursdagen min. Det er faktisk så trist å tenke på, for herregud så mye vi hadde gledet oss. Martine og jeg hadde det så morsomt der i fjor, og jeg tror vi alle var klare for å komme oss litt bort å bare kose oss på ferie sammen. Jeg var fast bestemt på at jeg måtte gjøre noe morsomt på 25-års dagen min, men sånn ble det altså ikke. Det er jo ikke vits å planlegge noe ny feiring heller, for jeg har jo ikke anelse om hvor lenge det er til det er lov til å samles igjen. Mamma sa til meg her om dagen at dette var en bursdag jeg alltid kommer til å huske, og det har hun helt rett i haha.

Jeg vet helt ærlig ikke om jeg kommer til å orke å feire bursdagen min anyways, og jeg har ingen planer for mandagen. Vi skal ha visning på leiligheten, så det er jo ikke akkurat noe vits med å ordne noe middag. Jeg vurderer helt ærlig bare å bestille takeaway, spise litt is og se film. Jeg er jo ikke lengre så opptatt av å feire bursdag, så for meg så er det egentlig bare en helt vanlig dag. Jeg tror uansett ikke at det er så mye annet jeg kan gjøre, men jeg kjenner faktisk at det går helt fint. Med mindre dere har noen gode ideer? Elise og jeg er jo også ferdig med godtestoppen på mandag, men jeg tror helt ærlig at jeg er litt ferdig med smågodt. Jeg trodde ALDRI jeg skulle skrive noe sånt, men etter at jeg har vært uten så lenge så har jeg ikke lyst på lengre. Det er også ganske nasty å tenke på hva det faktisk lages av, så når jeg først skal begynne å spise det igjen så kommer jeg til å kjøpe hos Rema 1000 som har mye bra utvalg som er vegansk.

4 kommentarer

4 thoughts on “DET ER LITT TRIST Å TENKE PÅ

    1. Ja selvfølgelig 🙂 det fikk de for lenge siden. De vil alltid trenge donasjoner da de har utgifter på 400.000 i mnd (som vi ble fortalt). Leie av to “villaer” for å ha nesten 2000 hunder, mat, dyrelege, medisiner, utstyr, fraktkostnader (det er vanlig å betale de som kommer å leverer hunder og katter til dem for å dekke bensin osv), strøm, vann, ansatte and you name it. Så de vil trenge støtte hele tiden, og sikkert spesielt i disse tider.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *