DET Å UNDERVURDERE SEG SELV

Categories Blogg

Etter å ha hatt en to års pause fra TV-skjermen så er det mye usikkerhet som dukker opp når man plutselig skal spille inn noe som er veldig tett innpå og ikke minst personlig. Jeg har gledet meg veldig til bloggerne, men også gruet meg en del. Det siste året har jeg gått fra å ikke bry meg noe om hva folk mener om meg, til å bli ganske opptatt av det. Det er ikke det at jeg nødvendigvis jobber for at alle skal elske meg, men det har vel heller vært mer det at jeg føler at jeg selv har skapt et litt feil bilde av hvordan jeg er som person. Jeg vet jeg har sagt det mye, men det har gjort meg så usikker at jeg i perioder har sendt mange av innleggene mine til Andrea for å høre om det er OK å poste haha. 

Jeg tror ikke det er uvanlig å ha perioder der man er usikker på hvem man egentlig er og hvem man ønsker å være, og det er nok heller ikke uvanlig å miste seg selv iblant. Jeg er nok helt sikkert ikke alene med å kjenne på disse følelsene, og jeg har vel kanskje kommet i en alder der man vipper litt mellom voksenlivet og ungdomstiden. På den ene siden vil jeg slippe alt av ansvar å reise jorda rundt, samtidig som at jeg pådrar meg både hus og billån haha. Jeg er vel egentlig bare veldig forvirret på hva jeg ønsker med livet mitt, og det er vel kanskje det som skaper alt presset og stresset rundt. 

Jeg tror nok også at jeg har vært veldig flink til å undervurdere meg selv, og kanskje trodd at jeg ikke er bra nok eller ikke strekker til på den måten jeg har ønsket. Jeg ble derfor utrolig glad da jeg fikk se litt av episodene som skal sendes på TV-skjermen til høsten, for det var virkelig meg dere får se. Dere får også komme veldig tett innpå mye som har vært vanskelig, men det føles på en måte veldig godt å dele den siden også. Av det jeg har sett hittil så tror jeg i alle fall at det vil bli en veldig bra sesong, og jeg er ganske sikker på at dere også kommer til å like den. Vi er en god blanding av mennesker som jobber med det samme, men lever ganske forskjellige liv. Det er bare litt over en måned til det begynner å rulle på TV-skjermen, så det er bare å glede seg. 

2 kommentarer

2 thoughts on “DET Å UNDERVURDERE SEG SELV

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *