DET JEG HAR PRØVD Å UNNGÅ

Categories Blogg

Jeg tror jeg aldri har nevnt det til dere før, men jeg er ekstremt redd for sofaen min. Hver gang jeg får gjester så er jeg alltid den irriterende personen som forteller vedkommende om å være forsiktig haha.. Jeg er redd for at den skal bli flekkete og stygg, så jeg er derfor veldig forsiktig.

Rødvin på sofaen min:(((

Det er akkurat derfor det er så urolig morsomt at Julie klarte på søle rødvin på sofaen min. Jeg må si at jeg var overraskende rolig til tross for at jeg synes det var ganske kjipt, for jeg har jo klart å unngå det i nesten et år. Heldigvis var Herman på besøk, og i det panikken brøyt ut så anbefalte han å helle salt???? på rødvinsflekken. Jeg trodde først at han hadde tenkt å pranke meg, men så funket det faktisk. Jeg vet ikke med dere, men jeg har aldri hørt om salt og rødvin før haha.

Jeg tenkte derfor at jeg måtte dele det videre med dere, for er ikke det verdens beste “life hack” så vet ikke jeg. Jeg var helt sikker på at sofaen min var ødelagt, men saltet funket faktisk. Nå tok jeg dessverre ikke bildet før etter at vi hadde hatt saltet sofaen et par ganger, men forskjellen er likevel stor. Bare se på det her.

Altså, what?!?!?!? Den ble faktisk helt borte med masse salt, vann og litt Salo.

2 kommentarer

2 thoughts on “DET JEG HAR PRØVD Å UNNGÅ

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *