DET JEG LIKTE MED Å BO ALENE

Categories Blogg

Dere har helt sikkert forstått nå at jeg ikke akkurat elsker å hverken være eller bo alene. Jeg har jo faktisk aldri bodd alene utenom den ene måneden Morten var i Oslo, så jeg tenkte at det kunne være morsomt å fortelle dere de tingene jeg faktisk likte ved å bo alene. Det er jo ikke bare kjipt og skummelt, og jeg fant faktisk noen ting jeg var ganske fornøyd med.

x Ettersom at jeg ikke er noe rotete av meg, og ikke hadde noen andre å rydde opp etter (hehe) så var det ALLTID ryddig hjemme. Jeg er jo såpass ryddig av meg at jeg shiner leiligheten før jeg legger meg da jeg elsker å våkne opp til ryddig stue og kjøkken. Morten har jo ikke like mye støv på hjernen som meg, så om jeg legger meg før han så kan jeg love dere at det ikke ser like ryddig ut dagen etter som da jeg forlot 🙁

x Jeg elsket å se hvor trygg jeg ble etterhvert, og hvordan det gikk fra å være kjempe skummelt å sove alene til at det plutselig ikke var noe stress mer. Jeg følte jeg vokste veldig mye som person den måneden, så det er jo litt trist at jeg er tilbake til å være livredd igjen 😂

x Jeg kunne spise akkurat det jeg selv ville ha til middag uten å måtte høre om Morten var enig, haha. Vi spiser så og si alltid middag sammen, så vi må jo komme til en enighet om hva vi skal lage. Det er for eksempel ikke så lett å få med Morten på å spise vegetarpølsene mine, så det var digg å kunne bestemme helt selv hva jeg ville spise og når jeg skulle spise det.

x Jeg trengte ikke å handle mat like ofte ettersom at det bare var jeg som spiste av den, så jeg slapp å måtte storhandle hver uke. Jeg sparte også litt penger den måneden da jeg bare kjøpte for en og ikke to, så det var digg. Jeg synes det er så kjedelig å bruke masse penger på mat, så jeg er med andre ord ikke en av de som gleder seg til å dra i butikken for å handle.

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *