EN DAG I CANNES

Categories Blogg

Reklame | annonselenker Nelly

I går dro Martine og jeg til Cannes som ligger en halvtime unna Nice. Vi ble anbefalt av flere å reise hit, noe jeg er veldig glad for. Det var en utrolig vakker by, og vi koste oss så utrolig mye. Jeg tror vi begge lengtet skikkelig etter en dag på stranden, så dere kan tro vi koste oss i går. Vi dro på en resturant som heter LaPlace, som jeg virkelig vil anbefale på det sterkeste. De hadde utrolig god mat der, i tilegg til at du kan leie solseng. Vi betalte også bare litt over 600 kroner hver for drikke, mat, solseng og frukt. Vi trodde først at han hadde glemt å ta med noe på regningen, men det hadde han altså ikke. Jeg vil ikke tenke på hva alt dette ville kostet i Norge engang, hahaha!  

Bikinitopp. HER / Bikinitruse. HER

Nå har vi pakket kofferten, og er snart klar for å reise til… MONACO! Jeg har lenge ønsket å reise dit, så jeg håper virkelig at det blir så bra som jeg har sett for meg. Jeg klarer jo ikke å tro noe annet med tanke på hvor fantastisk Nice og Cannes er. Det er så utrolig digg at vi har muligheten til å utforske så mange forskjellige steder ved å reise hit. Neste gang skal jeg også besøke Saint Tropez, men foreløpig har vi mer enn nok. Herreguud så heldig jeg er!

4 kommentarer

4 thoughts on “EN DAG I CANNES

  1. Hei. Lurer på om du har tatt fettsuging nedentil? Tenker å gjøre det selv. Du ser fantastisk ut

  2. Hei Sofie. Hørte rykter om at det var slutt mellom Lunde og aleks, bare lurte på om du vet noe om dette? Og om det er ekte eller falske rykter. Stor fan av deg:) du ser helt nydelig ut btw🔥😍

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *