EN DÅRLIG DAG OG BESØK FRA TRONDHEIM

Categories Blogg

Jeg tror det er lenge siden jeg har hatt en så kjip start på dagen som det jeg hadde i går. Det ble alt for sent, samtidig som at jeg drakk litt for mye. Jeg våknet opp med tidenes fylleangst, hodepine og følte meg egentlig bare helt forferdelig. Det ødela jo også for en hel dag med jobb, så jeg gikk egentlig bare rundt å følte meg dritt i hele går. Jeg vet ikke hva det er med meg, men jeg våkner ALLTID opp med fylleangst? Jeg er en sånn person som kan dra ut edru, og likevel våkne opp å føle på det. Jeg har panikk for at jeg har sagt noe dumt, lagt ut noe på Snapchat, gitt et dårlig inntrykk and you name it.

Jeg kjenner i alle fall at det har vært litt for mye festligheter den siste tiden, og vil egentlig bare fokusere på trening, jobb, søvn og de tingene som gir meg noe bra. Det er jo selvfølgelig kjempemorsomt med jentekvelder på byen, men det trenger ikke å være hver eneste helg. Det er nesten litt morsomt at jeg skriver dette nå for ettersom at jeg skal på hagefest hos Sophie på lørdag, men jeg kan garantere at det ikke kommer til å være en sånn kveld som det var på lørdag, haha.

Jeg kjenner uansett at denne dagen kommer til å bli mye bedre, og det var deilig å våkne opp med energi, godt humør og masse motivasjon. Jeg skal komme meg på trening snart, også får jeg besøk av ELISE <3 Jeg kjenner at jeg savner vennene mine i Trondheim allerede, så jeg gleder meg veldig til å se henne igjen. Det føles nesten ut som en evighet siden sist selv om det bare er noen uker siden. Det er også så mye morsomt som skjer denne uken, så jeg har MYE fint å se frem til.

8 kommentarer

8 thoughts on “EN DÅRLIG DAG OG BESØK FRA TRONDHEIM

  1. Det kan jo være fint med en liten pause fra alkoholen også? Kjenner meg igjen fra noen år siden før jeg fikk barn og etablerte meg så samtidig må du jo bare nyte det:) det finnes også masse digg alkoholfri drikke man kan drikke hvis man har lyst å droppe fylleangsten, hehe. Anbefaler blant annet clausthaler radler med lime og grapefrukt. Begge de er veldig frisk og god:) hehe.

    Men over til noe annet! Hvor er kjolen fra? Den var helt nydelig 😍

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *