MINNER

Categories Blogg

Da jeg gikk forbi området min gamle leilighet ligger i på vei til trening i dag, så kjente jeg plutselig på mange følelser. Det er bare litt rart å tenke på hvor mye som har forandret seg på kort tid, og hvor mange minner jeg har fra en veldig ny, annerledes, rar og morsom periode i livet mitt. Jeg flyttet fra Tønsberg til Oslo, og bodde sammen med Andrea i et år før hun bestemte seg for å flytte ut. Jeg klarer ikke en gang å huske hvorfor vi ble enige om å flytte fra hverandre, men alt jeg vet at det ikke var noe dramatisk bak det. Jeg husker at jeg allerede da begynte å tenke på å flytte til Trondheim, men så ble det bestemt at Morten skulle flytte inn istedenfor.

Vi bodde vel der i litt over et år, før jeg var sikker på at min tid i Oslo var over. Når jeg ser tilbake på det så er det nok kanskje ikke så rart at jeg ble sliten, for det var konstant bråk og uro rundt oss. Jeg følte på stresset bare av å gå forbi der med alle menneskene, trikkene, bilene og bussene. Det er en periode i livet mitt som jeg er veldig takknemlig for, men samtidig som at jeg er glad for at den er over. Jeg var på et helt annet sted i livet da enn hva jeg er nå, og jeg trives bedre der jeg er akkurat nå. Jeg fikk en kommentar her om dagen at “jeg stråler sånn”, og det er det fineste komplimentet jeg har fått på lenge. Jeg er oppriktig lykkelig, og det er så fint at det også vises utad. Jeg trives så godt i leiligheten min, nabolaget mitt, jobben min og er så glad for alle menneskene jeg har i livet mitt.

9 kommentarer

9 thoughts on “MINNER

  1. Kjære Sofie.
    Hva skjer med håret ditt? det skjæret du har på toppen av håret er veldig gult nå.
    Du som går til profesjonell frisør kan jo få fikset det lett.
    Håper du ikke tar det frekt for det er ikke frekt ment. Hadde lett sagt det til en venninne også. <3

  2. Du stråler virkelig 🥰 Bra du trives der du er nå <3 det fortjener du virkelig! Du er et fantastisk forbilde ❤️

  3. Hvilket område lå den gamle leiligheten i?🥰 Og må forresten si jeg er så enig med at du stråler om dagen, må det vare lenge!😍

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *