EN LISTE OVER DAGEN I DAG

Categories Blogg


Humør

Humøret er bra, men jeg føler meg kanskje ikke så bra ettersom at jeg sov til klokken 12.00 i dag. Jeg er en sånn person som blir veldig påvirket om jeg sover for lenge, og føler at hele dagen er ødelagt. Selv om jeg egentlig er et B-menneske, så jobber jeg hardt for å klare å bli et A-menneske. Jeg vil ikke være den som sover bort livet mitt, det kan jeg gjøre når jeg blir gammel.

Tanke
Selv om jeg er veldig glad og stolt over at vi har kjøpt leilighet, så har jeg aldri vært så stresset som det jeg er nå. Jeg har alltid hatt en stor frykt for ha gjeld/lån, og er en sånn person som betaler regningene mine med en gang jeg får de. Jeg hater å vite at jeg skylder penger, og blir direkte uvel av det. Spesielt nå som det er snakk om millionbeløp, men jeg må virkelig bare jobbe med å legge slike bekymringer bak meg. Det er jo tross alt ikke dårlig å ha gjeld, spesielt med tanke på at vi har gjort en god investering.

Bekymring
Tanke burde vel egentlig stått som bekymring, men det har vært noe jeg både har tenkt og bekymret meg over i dag. Jeg må vel kanskje derfor være så kjedelig å si at jeg forklarte det ganske godt over her.

Hva jeg gleder meg til
Jeg gleder meg til å spise norsk taco i morgen. Det er seriøst ingenting som slår tacoen vi har her hjemme i Norge, og det er vel den jeg kommer til å savne aller mest den dagen jeg flytter til utlandet. La oss ikke glemme gulost, melkesjokolade og smågodt.

Det som har sjokkert meg
Hvor sinnsykt kaldt vi har det her i Trondheim. I dag da jeg var ute å gikk tur med Celine så var det -10!!!! Dere kan tro det har vært en skikkelig overgang å komme fra 30 varmegrader og sol, til vinter uten snø. Jeg har sett så mange fantastiske bilder fra Tromsø som har full vinter, og jeg har skikkelig lyst til å bare booke meg billett. Jeg tenker om det først skal være så kaldt, så synes jeg vi kan få en skikkelig vinter vi også.

Melding
I dag fikk jeg melding fra hun ene som klipper episodene til Bloggerne der jeg fikk skikkelig skryt over alt vi har spilt inn i Tromsø. Det er lenge siden jeg har blitt så glad over en melding, men det var bare en.. viktig? tilbakemelding å få ettersom at jeg virkelig har åpnet meg. Det var til tider ganske vondt og ikke minst skremmende, men jeg er veldig glad og stolt over at jeg faktisk klarte det <3

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *