EN OPPDATERING FRA HELGEN

Categories Blogg

Reklame | Invitert

Jeg kjenner jeg er veldig takknemlig for at jeg fikk unnagjort en god del jobbing før helgen, for jeg hadde seriøst ikke hatt sjans i havet til å virkelig få jobbet. Det var noe som skjedde fra morgen til kveld, og da måtte jeg enten prioritert bort jobb eller søvn. Det sier seg selv kanskje selv at jeg trengte søvn etter et sånt kjør, så jeg er veldig glad for at jeg klarte å prestere 70% i det minste, haha.

Jeg har i alle fall hatt en helt fantastisk helg, og jeg har fått blitt kjent med så mange fine mennesker. Husker dere hvor mye jeg gruet meg for at jeg var helt sikker på at jeg kom til å være loner? Well… jeg hadde ingen grunn til bekymring. Det var så mange fine, imøtekommende og ikke minst gode mennesker. Vi endte opp med å bli en veldig random sammensetning av mennesker, men vi hadde det seriøst så gøy. Jeg kjenner dog at det er flere måneder til jeg skal ha en sånn helg igjen, og at jeg er klar for å bare fokusere på jobb fremover. Det er viktig å leve og kunne ta seg litt fri innimellom, men jeg føler at jeg kommer til å angre senere om jeg ikke jobber hardt nok nå. Jeg har også begynt å bli litt bestemor, så jeg foretrekker mye heller å sitte hjemme med jobb fremfor å være ute å bruke penger på alkohol, haha.

6 kommentarer

6 thoughts on “EN OPPDATERING FRA HELGEN

  1. Så gøy det ser ut! Bare lurte på en ting: syns du ikke selv at du ser litt for brun/oransj ut ?

  2. Det her var nok gøy for “ungdommen”.. Kule jenter og tøffe bilder 🙂 Nesten så jeg får lyst til å være ung igjen..hehe…

  3. Har du tenkt på at du er redd for en stor folkesamling på grunn av Utøya? Er ikke rart etter det du har opplevd.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *