EN RANDOM LISTE FRA DAGEN I DAG

Categories Blogg

Jeg har fått en del spørsmål om det var planlagt at Andrea og jeg la ut nøyaktig samme video i går, men jeg kan si så mye som at ingen av oss visste om hverandre sine videoer. Det som er veldig morsomt er at det her er noe som skjer ganske ofte med Andrea og meg, og det er så mange ganger at vi for eksempel har skrevet like blogginnlegg uten å vite det før vi begge har publisert. Det er ganske morsomt hvor likt vi faktisk tenker.

Jeg kan noen ganger være skikkelig oppgitt over Celine noen ganger, men etter å ha sett noen episoder av “fra bølle til bestevenn” så er ganske ikke hun så uoppdragen som jeg først har tenkt. Jeg kjenner nå at jeg er veldig glad for at Celine ikke veier mer enn 2,8 kilo, for om hun noen gang skal slå seg vrang så er det bare å bære henne. Jeg lo så utrolig mye av Anton som nektet å gå med mindre han fikk gå innom Rema 1000, HAHA. Til alle dere som ikke har sett programmet enda, DERE MÅÅ.

I dag skal vi ha en skikkelig ryddedag her ettersom at vi har en ganske stor dag i morgen. Nå er det aldri rotete her med tanke på min OCD, men vi skal vaske litt gulv og overflater. Jeg skal også prøve å få pakket ned juletreet, for det er virkelig på tide at det forsvinner nå. Jeg forstår seriøst ikke hva jeg tenkte med det sekundet jeg valgte å kaste eksen det lå i??? HVORDAN ER DET MUUUULIGG???? haha.

Shit så gøy det var å se alle dere som kommenterte på vår siste YouTube-video. Jeg elsker de gangene jeg får mer innblikk i hvem dere er, og at det ikke bare er en like eller en visning. Jeg må si at jeg ble litt sjokkert over hvor godt å blandet det var, for jeg føler mer at YouTube kanskje har vært for de som er litt yngre enn meg. Jeg ser jo nå at vi har mange som er på vår alder som ser videoene våre, men det er kanskje det at de yngre engasjerer seg mer i kommentarfeltet? Jeg ser jo masse på YouTube selv, men kommenterer aldri. Det var i alle fall suuupergøy, så tusen takk til alle dere som tok dere tid <3

Jeg merker så godt på kroppen med en gang jeg har hatt flere dager etter hverandre med usunn mat, alkohol, lite søvn ++. Det sier seg jo egentlig selv, men jeg synes likevel at det er ganske fascinerende å se hvor mye det faktisk påvirker. Energien forsvinner, jeg sover dårligere, det skal lite til før tårene kommer og jeg føler meg generelt ganske nedstemt. Likevel så gjør man det samme gang på gang 😂

2 kommentarer

2 thoughts on “EN RANDOM LISTE FRA DAGEN I DAG

  1. Eksen det lå i😂 måtte lese om igjen. Hater når tlf skriver hva som helst upassende 🤭

    klarte å skrive til pappa at jeg trenger nytt sexobjekt 😂😂😂
    Sjekker meldingen før jeg sender igjen 🤭

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *