ET RANDOM INNLEGG

Categories Blogg

Tror dere egentlig at man noen gang blir for gammel til å til å ha forbilder? Jeg tror helt ærlig ikke det, og spør du meg så er det jo egentlig bare en fin ting. Som dere allerede vet så ser jeg veldig opp til mammaen min, men jeg forguder jo Ariana Grande også haha!! Jeg synes hun er så utrolig dyktig i det hun gjør, og jeg elsker utstrålingen hennes. For å ikke snakke om at hun har verdens kuleste klesstil. Jeg lå våken til langt på natt for å finne inspirasjon til hva jeg skal kjøpe neste gang, og jeg lagret sikkert 10-20 bilder av henne haha!

Jeg har fått så dilla på knekkebrød at det er det eneste som frister for tiden haha. Spør du meg så er jo knekkebrød egentlig det kjedeligste man kan spise, men det er bare et eller annet som er sååå digg. Knekkebrød med ost, også en Capri Sonne NAM!

Er det ikke litt rart hvordan du kan føle at du eier verden en dag, men så føler du deg plutselig som tidens taper dagen etter? Morten og jeg snakket om det her om dagen, for det er veldig fascinerende å se hvor mye humør og tankegang påvirker oss. Jeg har dager der jeg kan føle meg uovervinnelig og takler alt av motstand, men så har jeg også dager der jeg nesten ikke takler noe som helst. 

Som dere vet så har Snapchat oppdatert seg, så for første gang på to år så får jeg endelig se hvor mange venner jeg har på Snapchat. Jeg har ca 100 stykker som jeg er venn med, og det fikk meg til å føle at Snapchat var litt privat igjen. Først så likte jeg ikke den nye oppdateringen, men nå kjenner jeg at det er litt godt å en plass der jeg kan dele litt mer private og personlige ting. Det blir jo akkurat det samme som “nære venner” på Instagram. 

Jeg har fått tre sanger som jeg spiller på repeat <3 Bazzi, 3:15. Ariana Grande, in my head og Bebe Rexha, knees. De er NYDELIGE. 

Jeg har så lyst til å være i New York og Los Angeles akkurat nå. Det er nok bare noen måneder til jeg befinner meg i USA igjen <3 Jeg gleder meg så mye. 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *