ET TILBAKEBLIKK PÅ ALT SOM HAR SKJEDD

Categories Blogg

Her om dagen kom jeg over en mappe med masse gamle bilder som jeg virkelig følte at jeg måtte dele med dere. Om 3 måneder er det 2 år siden vi ble kjent for aller første gang, er ikke det litt rart å tenke på? Tiden har gått så ekstremt fort, og jeg føler virkelig vi har fått delt både oppturer og nedturer. Jeg husker jeg fikk så mange kommentarer om at jeg kom til å dø ut etter Paradise Hotel, så dere kan tro det var deilig å kunne motbevise de som ikke trodde på meg. Jeg hadde jo ikke vært her jeg er i dag om det ikke hadde vært for dere, så jeg håper dere vet hvor takknemlig jeg er <3 i love you


Sommerfest i Tønsberg. Jeg vet ikke om dere husker når Martine, Morten, Andrea og jeg tok en natt i Tønsberg? Det var seriøst SÅ morsomt.

Palmesus 2017!!!!

Outfitbilder til bloggen <3 <3 <3 hahah

Dette bildet ble tatt under Slottsfjell 2017, og jeg husker jeg var såå fornøyd. Jeg brukte det som profilbilde på både Facebook og Instagram, haha.

Andrea og jeg hadde en periode der vi reiste rundt i Oslo med 10 forskjellige outfits for å ta bilder til bloggen.  Jeg husker ikke hvor mange bilder vi tok denne dagen, men det var helt latterlig mange.

Se for en nydelig natur! Bodø <3

Tiden etter PH levde Morten og jeg på å spise restaurantmat, veeeldig økonomisk.

Kjekkest <3

 

Enda et outfit bilde som jeg var såå fornøyd med.

Ofc brukte jeg Morten som swipe up <3 <3 det skjer jo aldri ;ppp

Se så annerledes Andrea og jeg så ut på denne tiden, haha!

Er det noen som kjenner igjen denne frøkna? Vi har kjent hverandre i veldig mange år, og hadde jeg takket ja til Paradise i 2016 så hadde vi vært i samme sesong <3 hahah

Portugal 2017 <3

Det her var også en sånn dag der Andrea og jeg løpte rundt i Oslo for å ta bilder til bloggen, haha.

Dette var rett etter at jeg fjernet vippene mine for første gang på et år.

New York <3 <3 <3 <3

10 kommentarer

10 thoughts on “ET TILBAKEBLIKK PÅ ALT SOM HAR SKJEDD

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *