FAKTA OM MEG

Categories Blogg

♥ Jeg ser på filmer og serier hver dag fra New York, bare for at jeg drømmer så sterkt om en fremtid der.

♥ Jeg har alltid hatt lyst å flytte til utlandet, og snart er tiden inne!!!

♥ Uansett hvor sint eller skuffet jeg kan bli av et annet menneske, så klarer jeg aldri å være langsint.

♥ Jeg tenner alltid lys, uansett årstid.

♥ Jeg har aldri ligget med noen jeg ikke kjenner eller har visst godt hvem er. Jeg kunne aldri blitt med en fremmed hjem, aaaldri! Plutselig er han seriemorder eller noe annet skummelt.

♥ Jeg ble invitert til intervju til Paradise Hotel 2016, men takket nei. Jeg er SÅ glad for at jeg valgte å vente et år da sesongen jeg var med i passet meg så mye bedre. Skal vi se på menneskene, så vil jeg absolutt påstå at jeg har vært med i den beste sesongen.

♥ Jeg går med en konstant frykt om at det skal skje Celine noe, spesielt når hun ikke er hjemme hos meg. Jeg vil virkelig ikke tenke på hvordan jeg blir den dagen jeg får barn 🙁 haha

♥ Jeg elsker å skjemme bort andre!!! Det er kanskje derfor jeg aldri sparer penger, hehe…

♥ Mine største frykter er å dø (lol, slipper ikke unna det uansett) og bli gjenfødt. Jeg er livredd for å bli født i et annet land, en ny familie og en annen fremtid.

♥ Jeg har aldri vært på en date med noen som ikke har vært kjærester min.

♥ Selv om jeg trener veldig mye, så er jeg fortsatt sååå usunn. Jeg spiser mye sunn mat, men jeg klarer virkelig ikke å holde meg unna godteri. Jeg er helt seriøst avhengig.

♥ Jeg har en  viljestyrke uten like, så lenge det ikke kommer til godteri. Jeg har alltid klart alt jeg bestemmer meg for, men godteri klarer jeg ikke å holde meg unna? Altsåå???

♥ Jeg angrer på begge tatoveringene mine… Jeg vil ikke ha en eneste tatovering på kroppen min, men samtidig er jeg for lat/redd for å fjerne de. Jeg er veldig spent på hvordan de vil bli seende ut om noen år, med tanke på at jeg ikke har noen planer om å fjerne de.

Dette er forresten det som skjer med huden min når jeg barberer meg ofte, masse nupper <3 <3 haha…

6 kommentarer

6 thoughts on “FAKTA OM MEG

  1. Har sett at veldig mange som var på Utøya tok tatovering i ettertid. Hvorfor angrer du på din? <3

  2. DU er så bra!

    Ser ikke helt for meg deg sammen med Carl – Aksel, Majoo, Jonas, Nina, Malin, Sandra og den gjengen der. Tror du kom inn i rett sesong for din del. Siden du traff blant annet Morten og Andrea 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *