VI HAR BOOKET NY REISE

Categories Blogg

Reklame | Nelly / Alle lenker er annonselenker Nelly

 

Sett. HER / Jakke. HER / Sko. HER

Good morgen ♥ Det føles ut som en evighet siden jeg postet et innlegg før klokken 12-1, så det var virkelig på tide at jeg kom meg opp i rett tid. Jeg bestemte meg for å sove ut denne uken sånn at jeg kunne bli fortere frisk, men nå klarte jeg altså ikke mer. Jeg er en sånn person som blir stresset om jeg sover for lenge, så jeg tror mitt lille prosjekt bare gir meg mer vondt enn godt, haha.

I dag er planen å få handlet ferdig alle julegavene jeg har igjen, utenom mamma sin. Jeg har bestemt meg for å gi mamma noe helt spesielt denne julen, så jeg har valgt med å vente med den til desember. Jeg vet hun kommer til å bli stresset av å lese det her, da hun er sånn person som alltid sier “ikke kjøp meg noe dyrt”, så kjøper hun 40 julegaver selv. Jeg får enda julegave fra nissen, så det sier kanskje sitt, haha. Det er heller ikke så mange år siden hun sluttet å kjøpe gaver til meg fra kattene, hundene og hestene til mor og far.

Jeg har forresten glemt å fortelle dere at Morten og jeg reiser til London om 10 dager!!! Vi bestemte oss for å ta noen dager i London som et lite plaster på såret da vi ikke kunne reise til Sri Lanka likevel. Jeg har ikke vært der siden jeg var 18 år gammel, så jeg gleder meg veldig til å reise tilbake. Det beste med hele turen var at vi fikk flybillettene til 460 kroner for begge tur/retur. Det skal sies at jeg brukte cashpoints, så flybillettene var egentlig ikke så billige, hehe!  Jeg trenger forresten MASSE tips om hvor vi burde spise og hva vi burde gjøre i London. Vi bor i nærheten av Hyde Park <3

 

10 kommentarer

10 thoughts on “VI HAR BOOKET NY REISE

  1. Anbefaler Chrurchills Arms 😊 søk den opp, og les historien bak resturangen😊 veldig spesielt innredet både inne og ute, kjempegod mat og er kjekt å ha opplevd det😊

  2. London er fantastisk, uansett årstid. Kom hjem derfra for en uke siden.
    Om dere ønsker å skjemme dere bort litt i matveien, ta turen til Hakkasan Mayfair. Den er helt amazing!
    Bare husk å bestill på forhånd 😉

    God tur, kos dere masse!

  3. Om du skal shoppe burde dere dra til Oxford street og Westfield shopping Senter, et urtorlig stor kjøpesenter med mange kjente butikker som Gucci, Prada, LV, Victoria secret osv… anbefales på det sterkeste!!!

  4. Har vært der 7 ganger. En av favoritt plassene mine. Anbefaler markeder og få med deg tiden før jul der borte.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *