FRA ALT TIL INGENTING

Categories Blogg

Akkurat nå sitter jeg helt alene i leiligheten, noe som føles ganske merkelig ettersom at vi har hatt fult hus siden fredag. Vi har bare to soverom, og vi var vel 6 stykker som sov her i helgen. Alle jentene sov inne på rommet til Morten og meg, mens guttene fikk gjesterommet. Vi sov 3 stykker i senga mi, så dere kan sikkert tenke dere til hvor varmt og intimt det var haha. Det var uansett så koselig å ha besøk av alle sammen, selv om nesten alle forlot meg i går inkludert Morten. Han reiste til Oslo, og jeg ble værende igjen med Celine. 

Vi skal tilbake til Oslo igjen neste uke, så jeg skal derfor ha en uke hjemme nå der jeg får fokusert skikkelig på jobb og trening, samtidig som at jeg får slappet av. Det er så utrolig mye som har skjedd den siste uken, så jeg kjenner virkelig at kroppen min trenger en liten pause. Det er jo bare 10 dager til vi skal på festival, og er ikke det noe man blir helt utslitt av så vet virkelig ikke jeg. Det siste året har jeg forstått hvor utrolig viktig det er å lytte til kroppen, så jeg skal få hentet meg litt inn de neste dagene. 

Nå skal jeg prøve å få unnagjort litt jobb, også kommer Julie etterhvert. Som dere vet så er jeg jo veldig husredd, så det er godt å ha en venninne som kommer å passer på meg <3 haha. Jeg visste jo at Morten kom til å reise mye til Oslo når vi flyttet, men jeg hadde nok ikke sett for meg at han kom til å være så mye borte som det han er haha. Det er uansett bare en sunn utfordring for meg, og så lenge han er happy så er jeg happy. 

9 kommentarer

9 thoughts on “FRA ALT TIL INGENTING

  1. Om noen kunne passet på Celine hadde dere dratt på innflyttningsfesten til Morten og Andrea? Hva slags person måtte det da ha vært? Dere er nydelige sammen❤️

  2. Hvor er den genseren du har på deg på Instagram story fra? Ser ut som om det står Honey bunny eller noe sånt. Fikk veldig lyst på den <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *