HELGENS PLANER

Categories Blogg

Fredag:
I dag skal jeg spille inn en “get ready with me” der jeg også har en “jeg har aldri” med spørsmål jeg har fått fra dere. Jeg prøver å være kreativ om dagen, og det var det beste jeg kom på 😂Det er jo en genial måte å bli bedre kjent på, i tillegg til at jeg har noe spennende å snakke om samtidig som jeg fikser meg. Det er jo så utrolig kjedelig å se på slike videoer om personen som filmer ikke har noe interessant å komme med. Jeg håper derfor at jeg kan få til en litt morsom video. På ettermiddagen blir jeg hentet av Julie da jeg skal sminke henne til bursdagsfeiringen hennes. Jeg skal også hjelpe å ordne til hjemme hos henne til vors, før vi skal ut å spise en god middag og ta noen drinker.

Lørdag:
Som dere vet så reiser jeg til Oslo, noe som jeg gleder meg så mye til. Jeg gleder meg til å se venner igjen, dra på møter og generelt bare gjøre noe som er litt annerledes enn hverdagen her i Trondheim. Vi jentene har planlagt å dra ut å spise, og bare kose oss før en skikkelig 17 mai feiring på søndag. Jeg må også få stryket bunadsskjorten og fikset et par ting for å være hundre prosent klart til søndagens feiring.

Søndag: 
ER DET ENDELIG 17 MAI, OG DET SKAL SELVFØLGELIG FEIRES 😍🇳🇴 Det er champangefrokost klokken 09.00 før vi senere skal en tur ut å spise og ta noen drinker. Jeg pleier aldri å planlegge 17 mai noe særlig da planene ALLTID endrer seg, og man finner noe annet man heller ønsker å gjøre. Hva er deres planer for dagen?<3

3 kommentarer

3 thoughts on “HELGENS PLANER

  1. Tror dette blir en FAB helg for deg, fine! Kose deg masse, masse og nyyyt til det fulle!
    😀 Goood helg! Klem! <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *