HELGENS PLANER

Categories Blogg

Fredag: 
I dag skal jeg komme meg opp tidlig slik at jeg er ferdig trent før alle andre. Etter jeg er ferdig på trening så skal jeg sitte 3-4 timer med bare jobb. Jeg henger så ekstremt etter med absolutt alt etter LA, så jeg har tatt litt og litt siden jeg kom hjem på tirsdag. Jeg er dessverre sånn at jeg ender opp med å bli veldig tiltaksløs om jeg har alt for mye å gjøre, så dere kan tro jeg måtte tvinge meg selv til å sette i gang. Dere aner ikke hvordan mailen min så ut, så bare det å jobbe seg gjennom det tok en god del timer. Så nå er planen å bli helt ferdig sånn at jeg endelig kan ta helg. Morten og jeg skal også ha TACOFREDAG, wuuhuu!!

Lørdag: 
Elise og jeg har planlagt å ta en økt sammen denne helgen. Jeg har mast så mye på henne at hun må begynne å være med på trening, og det ser kanskje ut som at det endelig har hjulpet, haha! Vi har også snakket om å henge litt sammen i dag, og det er alltid digg å bli invitert hjem til Elise da hun er verdens beste host. Når jeg tenker meg om så inviterer aldri jeg på noe, så kanskje det er min tur denne gangen? Jeg tenkte også å få shoppet litt julepynt og ting til hjemmet. Jeg skal faktisk være en av de menneskene som pynter før 1. desember. Jeg er egentlig ikke en sånn person som bryr meg om  når folk velger å pynte, men nå har vi bestemt oss for å gjøre det litt tidligere ettersom at Morten ikke er her i Desember.
En liten funfact; jeg synes det er mye morsommere å kjøpe interiør enn feks klær og sminke. Jeg EEELSKER interiør.

Søndag:
I og med at Morten flytter snart (buhu) så har jeg satt av hele dagen slik at vi bare kan kose oss. Kjenner jeg oss rett så kommer vi nok til å starte dagen på trening, for å så ta oss en tur i bassenget. En av grunnene til at jeg elsker å trene på 3T er at de har stort svømmebasseng, og det er så sinnsykt digg å avslutte en hardt treningsøkt med en liten svømmetur. Jeg har også endelig bestemt meg for å kun spise godteri en dag i uken ( og ikke syv) så vi har avtalt å ha en filmkveld med lasagne, potetgull og litt caandy!! Det er skremmende hvor for tiden går, så det er viktig å nyte vår “siste” tid sammen som samboere 🙁 æsj, jeg hater dette.

4 kommentarer

4 thoughts on “HELGENS PLANER

  1. Føler så utrolig med deg! Samboeren min må også flytte pga jobb og jeg har ikke mulighet til å være med.. Håper å høre fra deg om hvordan det går med deg når det har gått litt tid!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *