UKENS SPØRSMÅL

Categories Blogg

Reklame | Annonselenker NA-KD

Genser. HER / Bukse. HER

Tenker du å begynne å studere?
Tro det eller ei, men det tenker jeg faktisk. Skal jeg flytte så må jeg studere for å få oppholdstillatelse. Det skal sies at jeg ikke skal ta en utdannelse, men fordype meg i Engelsk og Business. Jeg har jo så lyst til å bli flinkere i Engelsk, så det er noe som virker veldig interessant og morsomt.

Hvor gammel var du da du hadde sex for første gang?
Jeg får utrolig mange spørsmål om akkurat dette, og om dere googler så er jeg ganske sikker på at jeg har svart på det før.

Hva er dine kortsiktige mål?
Gjøre litt hver dag slik at jeg utvikler meg både i jobb, men også på privaten. Jeg håper jo at jeg en dag skal klare å jobbe meg gjennom alle de tingene som plager og påvirker hverdagen min.

Hva skammer du deg over?
Det er ikke noe jeg kommer på akkurat nå, men jeg har selvfølgelig gjort mye som jeg har skammet meg over i ettertid. Jeg ser likevel på hver eneste “feil” jeg gjør som en fin gave til å utvikle meg som person. Tidligere kunne jeg gå i kjelleren om jeg gjorde noe dumt, men nå har jeg lært meg å heller se på det som en mulighet til å lære. Skal jeg likevel dra frem noe så er det det jeg allerede har sagt så mange ganger før, og det er hvordan jeg oppførte meg og hva jeg delte på denne bloggen for et par år siden.

Hvor mye penger bruker du på deg selv i måneden? 
Jeg bruker egentlig ikke så mye penger på meg selv i måneden, men jeg bruker for eksempel veldig mye penger på mat og interiør. Jeg kjøper også sykt mye unødvendig som Ben and Jerrys, Nocco og jordbær til 50 kroner. Jeg er veldig glad i å kose meg, så jeg tenker ikke så veldig mye over pris når jeg kjøper noe. Det er vel kanskje å bruke penger på seg selv når jeg tenker meg om, men jeg bruker veldig lite penger på klær og sminke feks.

Hva var det siste du googlet?
Dette tjente influencerne adressa“. I går da jeg var innom frisøren min Benjamin så tullet han med at jeg kunne begynne å betale frisørtimene mine selv etter at han hadde sett hva jeg tjente i fjor. Jeg fikk helt sjokk over at det hadde stått i avisa, for det skjer typ aldri. Ingen av de store avisene klarer å finne meg på skattelista, men det er altså en god journalist i Adressa som har gjort jobben sin. Jeg måtte selvfølgelig lese artikkelen, så da måtte jeg google meg frem for å finne den.

Det siste som gjorde deg glad?
Celine, hun gjør meg alltid glad!

Føler du selv at du drikker mye alkohol?
De siste ukene, absolutt! Utenom det så vil jeg kanskje si at jeg drikker like mye som de fleste på min alder? Jeg føler hverken at jeg drikker for mye eller lite, men at jeg kanskje er midt i mellom et eller annet sted. Jeg har likevel bestemt meg for å drikke mye mindre da jeg merker hvor dårlig alkohol er for kroppen og psyken min. Jeg føler meg alltid som en dritt dagen derpå, og klarer aldri å prestere sånn som jeg selv ønsker.

Hvilken årstid liker du best?
Sommeren helt klart, men jeg er også veldig glad i vinter rundt november og desember. Jeg synes det er så hyggelig med snø, kulde og jul, men etter to måneder er det mer enn nok

Er det en grunn til at Morten og du ikke har vært i Bodø på en evighet?
Nei, det er ingen spesiell grunn til det annet enn at Morten nesten ikke har vært hjemme det siste året. Jeg slenger meg jo bare på han, men det er absolutt på tide at vi tar oss en tur snart.

Hvordan takler du angsten din på daglig basis?
Det ser nok kanskje ut som at jeg takler den bedre enn hva jeg gjør utad da jeg ikke deler så mye av det med dere. Jeg deler den vel egentlig ikke med noen, men mennesker som er mye rundt meg ser nok mye selv om jeg kanskje ikke snakker eller viser så noe av det selv. Målet mitt er jo at jeg en dag skal klare å snakke med noen om det slik at jeg kan bearbeide alt jeg bærer på, men akkurat nå så har jeg vel egentlig bare lært meg å leve med det. Jeg skulle gjerne ønske at jeg hadde noen gode tips å dele med dere, men det har jeg dessverre ikke.

Hvordan tror du at du kommer til å takle avstandsforhold?
Jeg har ingen anelse da jeg aldri har vært i et avstandsforhold før, så det vil tiden rett og slett vise. Jeg er veldig flink til å omstille meg og tilpasse meg nye situasjoner, så jeg er helt sikker på at det kommer til å gå kjempebra.

Hva er ditt neste store mål som du ønsker å gjennomføre?
Jeg har veldig lyst til å skrive bok, så det er vel egentlig mitt neste mål.

Leser du noen blogger?
Jeg leser ingen fast, men jeg titter stadig innom topplisten på blogg.no, samt at jeg sjekker andre blogger som Eirin Kristiansen ++

Hvordan føles det å dele såpass mye av livet ditt med leserne dine?
På en måte veldig naturlig, men også ganske skummelt. Det er jo veldig mange mennesker som trykker seg inn her hver eneste dag som oppfatter meg på ulik måte, og som har sine forventinger. Jeg prøver likevel bare så godt jeg kan å være meg selv og vise dere hvem Sofie er, også får man enten like eller hate det.

Kommer du til å ta ut extensions med det første?
Nei, det gjør jeg ikke. Jeg elsker å ha langt hår, så extensions forsvinner nok ikke før mitt eget har vokst ut.

Har du holdt på med en jente før?
Nei, det har jeg ikke.

Skal noen flytte inn til deg nå som Morten flytter ut?
Ikke en fremmed, men jeg håper og krysser fingrene for at Julie kommer hit når hun er ferdige med studiene <3

9 kommentarer

9 thoughts on “UKENS SPØRSMÅL

  1. Har du ikke lyst til å bli en blogger som er godt lest, pga gode og inspirerende innlegg? Synes du er tøff som lever av å provosere, late som at du ikke bryr deg og leve av at folk ikke liker deg.

    Hvordan skal du få solgt bøker når du ikke kan clickbaite?

  2. Haha, jeg gir det maks tre måneder. Dere vet selv at forholdet nå er over i realiteten. Lykke til.

  3. Hei <3 du er bare helt rå, jeg digger deg. Takk for at du er den du er <3 Lurte bare på en liten ting, hvor mye er det du betaler for extention hos frisøren? Og hvordan type extention bruker du/anbefaler du? Ha en fantastisk helg videre <3

  4. Hvorfor skal du svare på cocky på når du hadde sex for første gang? Vet du ikke at dette kan være et sensitivt tema for noen? Og så tror du at du er så jækla «kjendis» og bare «Google meg så finner du nok ut av det», vel ikke ta med det spm i innlegget hvis du er lei av å få det

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *