HER BOR VI I HELGEN

Categories Blogg

Reklame | Annonselenker Nelly

Som jeg fortalte dere tidligere i dag så skulle Morten og jeg kose oss skikkelig i helgen, så vi bestemte oss for å sjekke på hotell. Det er ikke akkurat sånn at vi hadde noen andre steder å bo, men vi valgte å unne oss litt luksus ved å bo skikkelig bra de neste dagene. Vi bor på Amerikalinjen som jeg tror er et ganske nytt hotell? Jeg har i alle fall ikke hørt om det før, men jeg kunne virkelig ikke la være å bo her når jeg fikk se bildene. Hvor nydelig er det ikke? Det ligger også kjempesentralt, noe som er perfekt ettersom at det er MYE som skjer denne helgen. Det hadde vært utrolig stress å skulle bodd litt usentralt nå, for jeg må virkelig farte mye frem og tilbake de neste dagene.

Jakke. HER / Bukse. HER / Genser. HER ( Alt er på 30% rabatt)

Jeg ser virkelig frem til denne helgen i Oslo, og kjenner at jeg har savnet å være her. Selv om jeg liker Trondheim bedre, så skal man ikke se bort i fra at jeg kanskje ender opp her igjen en dag. Jeg har mye annet jeg har lyst til å gjøre først, så får vi se hvor jeg er i livet etter det. Er det en ting jeg vet med meg selv, så er det at jeg aldri kan bestemme meg for noe før det er nøye planlagt ettersom at jeg endrer mening hele tiden, haha. Det høres kanskje rart ut, men det er faktisk den siden jeg liker best med meg selv. Jeg liker at jeg er impulsiv og ikke har så mange regler for hva jeg kan og ikke kan gjøre. Spør du meg så er jo alt mulig, og ingen drømmer er for store eller for teite.

 Nå må jeg nesten løpe ut av døren, for jeg har to møter i dag. Det ene er veldig spennende, og jeg er på vei til å kanskje gjøre noe av det største og skumleste i karrieren min hittil. Vi snakkes etterpå, dere <3

1 kommentar

1 thought on “HER BOR VI I HELGEN

  1. Jeg tror ikke du klarer å være alene i lengden, blir nok en del turer til Oslo. Kjøre alene eller flyr du da med Celine?
    Synd at du måtte tvinge Morten til flyttet til Trondheim da! Hva skal du gjøre med Celine? Tar du hensyn til henne?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *