ET SVAR TIL ALLE SPEKULASJONENE

Categories Blogg

Reklame | Alle lenker er annonselenker - Nelly

Alt på Nelly er på 30% /  Bukse. HER

Akkurat nå er klokken 07.15, og jeg har dratt for å lade bilen til Morten og jeg skal kjøre på Værnes etterpå. Jeg bruker alltid denne tiden på å få jobbet, da det ikke er noe som gir meg bedre konsentrasjon enn å sitte i bilen av en eller annen merkelig grunn. Det er nesten som en liten pause fra alt det som skjer rundt meg, og det er så deilig. I natt har jeg hatt ekstra vanskelig med å sove, mest sannsynlig for at livet mitt er på vei til å bli snudd på hodet. Jeg skal reise hjem alene om noen dager, og det føles veldig rart og ikke minst skremmende. Jeg er så lite selvstendig på akkurat dette punktet, så det kommer til å bli vanskelig. Jeg tror likevel på at alt skjer for en grunn, og jeg er ganske sikker på at tiden har kommet for at jeg skal trosse min største frykt om å være “alene”. Jeg tror nok at 2020 kommer til å være det året jeg kanskje vokser aller mest på, og jeg er veldig spent på å følge egen utvikling.

Jeg leser aldri på forum der jeg blir diskutert, for jeg ender alltid bare opp med å bli lei meg. Jeg fikk likevel høre fra noen at det er mange der ute som spekulerer i om Morten og jeg har gjort det slutt. Jeg ser selv at jeg har fått en del spørsmål på blogg og YouTube, men jeg har ikke forstått helt hvor det kommer fra. Personlig synes jeg at Morten og jeg har vært ganske tydelige på at vi ikke har gjort det slutt, og at man ikke trenger å gå fra hverandre selv om vi ikke skal bo i samme by.

Kanskje det virker som på utsiden som at dette er en lett prosess, men det kan jeg fortelle dere med en gang at det ikke er det. Jeg skjønner likevel ikke helt hva jeg skal gjøre? Nekte han å dra? Holde han igjen? Jeg tror egentlig bare vi begge prøver å gjøre det best mulig slik at denne prosessen blir så “enkel” som overhodet mulig. Det er langt i fra enkelt, men man gjør det bare verre ved å legge seg ned å synes synd på seg selv. Morten og jeg har i alle fall ikke gjort det slutt og har det fortsatt veldig bra sammen. Vi har bare møtt på en ny utfordring i forholdet vårt som mest sannsynlig vil lære oss ekstremt mye. Det er derfor ingen grunn til å spekulere mer, for det er ingenting som har skjedd mellom oss <3 Nå skal vi snart til Oslo for å nyte vår “siste” helg sammen. Vi snakkes etterpå, dere!

5 kommentarer

5 thoughts on “ET SVAR TIL ALLE SPEKULASJONENE

  1. Hei.
    Jeg kjenner meg igjen. Men tror det skal gå bra du trenger ikke tenke på hva alle andre tror. Min mann bodde k utlandet i 6 år og vi så hverandre 1 gang i året. Og det går helt fint med oss 😊 ønsker dere masse lykke til

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *