HJEMME I NORGE…

Categories Blogg

Reklame | Annonselenker Nelly

Bukse. HER / Topper. HER / Sandaler. HER

Jeg kommer ikke til å beklage meg for å ikke blogge i går, for det begynner nesten å bli litt for mange slike innlegg. Jeg har vel også innsett at jeg ikke kan unnskylde meg for å ta litt fri på dager det det virkelig trengs. Det skal likevel sies at jeg hadde lyst til å oppdatere dere i går, men jeg hadde ikke sjans pga jetlag. Jeg fikk så utrolig dårlig samvittighet ovenfor Morten, for det eneste jeg gjorde i går var nesten bare å sove. Jeg prøvde for harde livet å holde meg våken, men jeg hadde ikke sjans. Jeg tror også at jeg begynner å bli syk, noe som kanskje ikke er rart etter to uker med lite søvn og null tid til å slappe av. Jeg delte også rom med Ine som var syk hele turen, så jeg venter vel egentlig bare på at det er min tur.

Hadde det ikke vært for Morten og Celine så hadde jeg helt klart blitt igjen noen uker til for å være sammen med Nina. Jeg har et elsk/hat forhold til at vi har blitt såpass gode venner, for det er skikkelig vondt hver gang jeg skal si hade til henne. Vi ser jo bare hverandre et par ganger i året, noe som selvfølgelig suger ettersom at jeg har blitt så glad i henne. Nina har ikke bare blitt en god venn, men også en person som virkelig har troen og heier på meg. Hun har lært meg utrolig mye de siste årene vi har kjent hverandre, og fått meg til å se veldig annerledes på ting og livet generelt.

PS: Siden jeg alltid får spørsmål om hvorfor jeg holder den ene hånda foran magen på veldig mange bilder, så er det så enkelt som at jeg alltid tar den ene foten frem. Det har bare blitt min måte å posere på, mye for at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av hender og ben når jeg blir tatt bilde av. Det ser jo bare rart ut om de henger rett ned?? 😂

9 kommentarer

9 thoughts on “HJEMME I NORGE…

  1. Du tar vel ene foten frem for å virke smalere, akkurat som når du tar bilder av deg selv på treningsstudioet. Samme med hånden over magen, du virker ukomfortabel i din egen kropp og mage. Det er synd, for du bør være stolt av kroppen din og sende sunne signaler til dine lesere.

  2. Haha, flirer litt!! Spesielt siden på det første bilde står hun uten å ha en av føttene frem og ikke hånden forran magen.. Kan godt hende Sofie er litt usikker på sin egen kropp, MEN hun ser rålekker ut på bildene og virker selvsikker der hun står!!

  3. Denne buksen er såå fin og du kledde den skikkelig!! Men har lest på Nelly at den er litt usymmetrisk i passformen og dårlig kvalitet, er du enig i det??

  4. Forstår at du har din “pose”, men når du driver en blogg så bør du variere. Blir ganske ensformige bilder. Ganske kjedelig å bla gjennon bloggen din. Du er jo en flott jente, så bare smil til kameraet!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *