UKENS MATHANDEL

Categories Blogg

Dette kom på 1200 kroner!! Siste gang jeg handler på Meny, herregud så overpriset 😂

Middagen til Morten og meg i går. Jeg var så sliten at det var uaktuelt å lage noe avansert i går, haha! Mandagspizzaen til Grandiosa er også skikkelig god, anbefales.

Etter to uker med Nina så har hun overtalt meg til å begynne å spise bønner. Jeg er jo veldig glad i vegetarmat som er “ferdiglaget” og har aldri vært spesielt glad i bønner, men nå skal jeg altså gi det en sjanse. Det er jo også mye billigere, so why not.

Apropos ferdiglaget vegetarmat, hehe! Disse “kjøttbollene” er veldig gode.

Jeg skal prøve å bli litt mer variert i matveien og bli flinkere til å lage mer mat fra bunnen av, så jeg bestemte meg for å kjøpe inn Pesto da jeg føler at det passer til alt.

Det er ingen hemmelighet at jeg er glad i usunn mat, men etter to uker med mat som ikke er bra for kroppen så kjenner jeg faktisk at nok er nok. Det har gitt meg null energi, samtidig som at jeg har følt meg skikkelig tung i kroppen. Jeg vet ikke hvordan jeg skal forklare det, men nesten som at man går rundt og er konstant mett/kvalm. Selv om det er digg å kose seg når man er på ferie, så har jeg virkelig gledet meg til å komme hjem å få ordentlige rutiner igjen.

5 kommentarer

5 thoughts on “UKENS MATHANDEL

  1. Bra du har begynt med bønner i stedet for ferdigmat! Mye av den vegetariske ferdigmaten består av soja, og det er ikke nødvendigvis bedre for kloden vår, les gjerne mer om det på nettet

    1. Soya som blir brukt i vegetarprodukter kommer fra Europa og ikke regnskogen slik som mange tror. Du kan spise soya med god samvittighet.

  2. Bönner er gull altså! 😀 Spiser det mye selv. Kikerter og linser også! Det må du og pröve! Jeg blander det med masse kokte grönnsaker, diverse krydder, hvitlök og litt olivenilje! Mmmm! Så enkelt og så godt! Velkommen hjem! 😉 Klem! <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *