HVA SKJER MED BLOGGEN NÅ?

Categories Blogg

Det føltes nesten litt rart å skrive her igjen, spesielt med tanke på at jeg aldri før har tatt en skikkelig pause fra bloggen. Jeg har skrevet her nesten hver eneste dag i fire år, og det er denne bloggen som har gitt meg alle mulighetene jeg har fått gjennom disse fire årene. Det har vært babyen min, drømmen min og det jeg jobbet for i flere år for å få til. Det er ingen hemmelighet at flere har sluttet å blogge og byttet til plattformer som Instagram og YouTube. Det er ikke like mange som leser blogg mer, og pengene har blitt flyttet til andre plattformer. Før så var dette hovedinntekten min, nå kan jeg ikke huske sist jeg tjente penger på å logge meg inn her for å skrive noe til dere.

Jeg er og har alltid vært opptatt at jeg skal gjøre de tingene jeg har lidenskap for, men samtidig så må jeg velge de tingene som gjør at jeg kan fortsette å leve av det jeg elsker aller mest. Sosiale medier er jobben min, og når det ikke er noe inntekt å hente på bloggen så er det vanskelig å prioritere den like mye. Så ærlig skal jeg være med dere. Jeg tror nok det er derfor mange har sluttet, samtidig som at det nok føles veldig demotiverende å logge inn her når ting er som det er. Jeg har likevel ikke tenkt å slutte å blogge, men jeg kommer ikke til å være like aktiv her. Jeg har ikke sjans til å skulle gi 100% på bloggen, YouTube, TikTok, Instagram og snart en Podcast. Jeg må fordele litt, og det har vært vanskelig å slippe taket på det som en gang var min eneste prioritert.

Jeg elsker å kunne ha en plattform der jeg kan være litt mer personlig med dere, dele mer og føle at jeg kanskje er til nytte for noen. Det var det som var planen med bloggen min da jeg startet den, men jeg mistet meg selv i jakten på å klare å få det til, klikk og oppmerksomhet. Det ga mer klikk å skrive provoserende om enkelte temaer og utlevere privatlivet mitt, enn å skrive om de tingene jeg virkelig bryr meg om. Nå som jeg ikke er på jakten etter mest mulig klikk på denne bloggen, så håper jeg at jeg kanskje kan bidra med noe bra i tiden fremover. Jeg tenker også at jeg ønsker å ha med meg bloggen når livet er tilbake til normalt. Jeg skal reise masse, og jeg vet at det 100% vil gi meg motivasjonen til å ta bilder, skrive innlegg og generelt oppdatere dere mer. Nå har jeg ikke hatt noe interessant å by på, og da har det vært vanskelig å finne motivasjonen og inspirasjonen til å logge seg inn her. Jeg håper at dere forstår, og at dere vil fortsette å trykke dere inn her <3 Love you

4 kommentarer

4 thoughts on “HVA SKJER MED BLOGGEN NÅ?

  1. Følt veldig på dette jeg også de senere årene. Jeg startet å fylle bloggen med liv og røre januar 2010 (11 år siden!!!!!), og blogger fremdeles.

    Men kommentarfeltet spesielt er ikke i nærheten av å poppe like mye som den gang da.

    Seeeelv om akkurat når det kommer til visningstall så har jeg fått meg en liten opptur etter at innleggene man poster ble mer synlige på forsiden til blogg.no UTEN å måtte svi av hele månedslønna på blogshouts 😅

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *