JEG HAR BEGYNT Å GRUE MEG

Categories Blogg

For et par dager siden så skrev Zelia til meg “når vi kommer hjem fra LA så er det bare to uker til du flytter”. Skal jeg være helt ærlig med dere så har jeg aldri tenkt på at flyttingen er så nærme som den er, og at min tid i Oslo snart er over. Selv om jeg virkelig gleder meg til å flytte til Trondheim, så er det likevel skummelt med forandring. Jeg er redd for at det ikke skal gå på grunn av jobb og at Morten ikke skal trives. Kanskje vi blir å kjede oss? Blir det for stille uten alt bråket og trafikken utenfor vinduet vårt? 

Det som gjør det så skummelt er at vi ikke vet, vi har faktisk ingen anelse om hvordan det kommer til å bli. Det er alltid skummelt med forandring, men jeg har lært meg at forandring er bra. Man kan ikke bli stående for lenge i komfortsona, for da vil man aldri utvikle seg. Selv om jeg savner vennene mine veldig, så har jeg blitt utrolig glad i Oslo. Jeg var veldig skeptisk da jeg flyttet hit, men herregud så mye fint Oslo faktisk har å by på. 

Jeg skal i alle fall nyte den siste måneden jeg har igjen her, så er jeg klar for nye eventyr i bartebyen. Jeg er helt sikker på at det kommer til å bli veldig bra, og skulle det i verste fall ikke funke så er det jo bare å flytte tilbake. Dette skal bli et nytt og spennende kapittel i livet vårt. Jeg går enda ikke over at vi har kjøpt vår aller første leilighet, og jeg er så evig takknemlig for at jeg får dele denne opplevelsen sammen med Morten <3

4 kommentarer

4 thoughts on “JEG HAR BEGYNT Å GRUE MEG

  1. Problemet er vell ikke at du ikke er 100% perfekt når det kommer til miljø. Problemet er at du ikke er 50% perfekt engang. Utfordrer deg til å regne ut ditt co2 utslipp per år og legge ut resultatet.

    Hvis du reiser som du har sagt du skal i år, så skal du til LA, Hellas, på cruise, til Bahamas og til Thailand. Ingen som har sånne reiseplaner har noen rett til å snakke om miljøvern. Med reisene du allerede har tatt kommer du til å slippe ut like mye CO2 på bare flyreiser som det en gjennomsnitt nordmann gjør gjennom et helt år. Det er UTROLIG langt unna perfekt.

    1. Jeg har ikke sagt at jeg SKAL reise alle de stedene, jeg har sagt at jeg ønsker det 🙂 Du kan jo også sjekke hvor ødeleggene kjøttindustrien er for miljøet vårt, så finner du fort ut at jeg kanskje ikke er så ille likevel. Jeg er så utrolig lei slike holdninger som du kommer med. Tror du ikke Lil Dicky som lagde TIDENES låt med TIDENES budskap gjør ting som ikke er bra for miljøet? Jobben hans innebærer feks mye reising, og jeg er helt sikker på at han gjør andre ting som ikke er så bra heller. Skal vi da tråkke ned på han for å skape engasjement rundt miljøet? Eller skal vi rose han for å faktisk gidde? Jeg er faktisk utrolig lei av slike mennesker som deg, som ALDRI blir fornøyd med noe. Dere skal alltid pirke på andre, og leter etter første mulighet til å ta noen. La meg spørre deg, gjør du alt perfekt? Gjør du ABSOLUTT ALT du kan for miljøet vårt? Jeg tviler, og vet du hva? det ville vært umenneskelig også. Noe må det være rom til å gjøre, så får du bidra der du føler du kan bidra. Hittil i år har jeg hatt to reiser, hva med alle de som reiser flere ganger i uka pga jobb? Skal du begynne å kjefte på de også?

      1. Takk!!! så utrolig bra skrevet. ingen er perfekte kan vi rose hverandre for det positive vi gjør og bygge hverandre opp enn å kritisere alt det vinkle liker med hverandre. folk må få ha rom for å leve og ingen kan gjøre alt perfekt og til punkt å prikke. det gjelder alt her i livet ikke bare miljø. jeg elsker å reise det gir meg glede og jeg reiser masse men passer på å gjøre masse bra på reisene jeg er på. f.eks ta med ting til barnehjem etc. og jeg er flink til å sortere søppel og ikke spise mye kjøtt så tar det igjen på andre måter. Reis og kos deg du kan aldri gjøre alle tilfreds så sett deg selv og dine ønsker først

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *