UKENS SPØRSMÅL

Categories Blogg

Når er neste gang du reiser på ferie?
Jeg reiser til Los Angeles imorgen!!!

Hvordan har du det?
Utenom sykdom, så har jeg det utrolig bra <3

Hvem har du mest kontakt med og minst kontakt med etter PH?
De jeg har mest kontakt med er Martine L og J, Andrea, Kevin, Aleksander og Morten. Så har jeg ikke så god kontakt med de som ikke blir nevnt her. 

Når flytter dere til Trondheim?
1 juni, så det er bare litt over en måned til. 

Hvilket TV-program ville du vært med på om du fikk velge?
Skal vi danse, bloggerne, 4 stjerners middag og kaaaanskje farmen?

Hvor lenge har du og Morten vært sammen?
Vi har vært kjærester i litt over 2 år. Tiden flyr, hahah <3

Har du en stor drøm?
Nei, jeg har mange drømmer. Jeg er veldig flink til å sette meg mål slik at jeg klarer å oppnå alt jeg drømmer om. Hvorfor skal man ha en drøm, om man ikke skal gjøre noe med den? 

Hva liker du best med deg selv?
Det er helt klart viljestyrken min. 

Hvem håper du vinner årets sesong av Paradise Hotel?
En person som spiller hardt, ikke gjør det alle andre gjør og som står opp for seg selv. 

Hva hadde du gjort om du fikk barn nå?
Jeg hadde nok mest sannsynlig ikke valgt å beholde det. Jeg føler meg ikke klar for å ha barn enda, og det er akkurat derfor jeg velger å bruke beskyttelse 🙂

Er det sant at du og Morten er forlovet?
Nei, det er ikke sant. Dere hadde nok visst det om vi forlovet oss, haha!

Er du rik?
Jeg tjener godt. 

Påvirker 22.juli deg den dag i dag?
Ja, det gjør det. Det vil nok alltid påvirke meg på en eller annen måte, men det vil selvfølgelig bare bli mindre og mindre. 

Hvorfor er det ikke alle spørsmål du velger å svare på?
Jeg vil nok høres litt kvass ut nå, men denne har irritert meg ekstremt mye. Selv om jeg har valgt å være offentlig så er det ikke slik at dere har rettigheter til å vite om absolutt ALT som skjer i livet mitt. Jeg velger selv hva jeg vil dele på bloggen og ikke, så det hjelper faktisk ikke hvor mye eller ofte dere spør. Har jeg ikke valgt å svare på det, så kommer dere heller aldri til å få et svar på det. Jeg har et privatliv jeg også, og jeg vil ikke tro at du deler alt med alle du heller? 

Hva synes du om årets sesong av Paradise?
Jeg kan vel si det sånn at jeg nå forstår hvorfor mange av dere synes at vår sesong var kjedelig. Jeg kjenner at jeg er veldig glad for at det endelig har begynt å bli litt spill der inne, for når det blir en hel gruppe som spiller sammen så blir det ganske kjedelig for oss som seer. Er du inne på hotellet derimot så er det jo utrolig lurt å bygge seg opp en stor allianse, for det er jo en ganske fin måte å komme seg langt i spillet på uten å konstant være i fare. Det jeg synes var litt kult med min gruppe var jo at det startet med Kevin, Andrea, Petter og meg mot absolutt alle. De hadde jo egentlig tenkt å sende ut Kevin første uka, men vi klarte likevel å beholde han inne på hotellet. Vi bygde oss jo opp fra ingenting til å bli en ganske stor gruppe, til tross for at den gikk til helvete til slutt haha!

Om du bare kunne brukt et sminkeprodukt for resten av livet, hva ville du valgt?
Foundation, for da kunne jeg microbladet brynene mine og hatt vippextensions haha!

Hva synes du om venninner som kutter kontakten når de får seg kjæreste?
Hva andre velger å gjøre med livet sitt er ikke noe jeg velger å legge meg borti, men jeg synes selvfølgelig det er kjipt. Gode venner vil alltid være der for deg, men du har faktisk ingen garanti med en kjæreste. Man klarer å prioritere begge om man vil, så det er faktisk ingen unnskyldning. 

Føler du at Martine er kjedelig med tanke på at hun er sammen med Aleksander?
Så absolutt ikke! Martine og jeg gjør så utrolig mye morsomt sammen, samtidig som at jeg synes at hun er veldig flink til å prioriter venninnene sine. Pluss i boka for det. 

Tenker du å studere i fremtiden?
Nei, det gjør jeg ikke! Jeg skal bygge videre på det jeg har nå, og da har jeg ikke tid til studie. 

Er du ofte i Tønsberg?
Nei, det er jeg dessverre ikke! Jeg er alt for sjeldent der, men jeg kommer nok til å være der endel i sommer. Det er jo faktisk ingenting som er bedre enn en sommer hjemme i nydelige Tønsberg. 

Er du uvenn med noen nå?
Nei, det er jeg ikke. Jeg føler meg for voksen til å ha uvenner, haha. 

Har du ikke kontakt med Ingrid lengre?
Jo, det har jeg. Vi er bare veldig opptatte på hver vår kant, men sånn har det alltid vært så lenge jeg har kjent Ingrid. Vi trenger ikke å snakke sammen hver dag for å bevare vennskapet vårt, noe som er utrolig deilig. 

Er det noe mer du lurer på? Spør i kommentarfeltet så svarer jeg der ♥ 

11 kommentarer

11 thoughts on “UKENS SPØRSMÅL

  1. Hva synes du om at det er så mange der ute som tar seg tiden til å skrive hat til bloggere på kommentarfeltet? Jeg ser utrolig mye hat til årets deltagere på paradise.

    1. Det er dessverre noe som følger med når man velger å være med på Pærra. Det er så mange der ute som ikke klarer å se helheten, og gjerne dømmer deg etter en dum ting du har sagt eller gjort. Samtlige av oss fikk også hat når vår sesong gikk på TV. Det er utrolig tøft å stå i det der og da, så jeg håper at alle der ute tenker seg litt om før de trykker på publiser knappen. Det er et TV-program, så man trenger ikke å leve seg så alt for mye inn i det hehe!

  2. Hei!
    Hva syntes du om jenter som ikke får lov til å få seg en utdanning rundt omkring i hele verden?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *