JEG HAR ENDELIG TATT TAK I DET

Categories Blogg

Akkurat nå prøver jeg å veksle mellom å svare på mail, skrive blogginnlegg og bestille meg klær til kommende festivaler. Jeg vurderte å lage et innlegg der jeg legger ut litt inspirasjon til festivalantrekk, kunne det vært noe for dere? Jeg har allerede bestilt det jeg skal ha på meg til Stavern, og jeg gleder meg så til å vise dere. Jeg tror nok det vil bli litt delte reaksjoner, men det ble det også på Findings da jeg gikk med neon haha.

Jeg skal straks ut døren, for jeg skal på behandling til fysioterapeut. Det er virkelig på tide at jeg begynner å ta tak i problemene mine når det kommer til rygg og skuldre, så jeg ser skikkelig frem til denne behandlingen. Det skal bli godt den dagen jeg endelig ikke har vondt mer, for jeg så utrolig plaget med smerter. Jeg må ofte ta meg pauser når jeg blogger for at ryggen min dreper meg, så det gleder jeg meg veldig til å bli kvitt.

Senere i dag skal jeg også på “Hot Yoga” som jeg har blitt helt forelsket i. Jeg har aldri vært en person som drar på gruppetimer, men nå gleder jeg meg til hver eneste time. Jeg kjenner en ro jeg aldri har kjent på tidligere, samtidig som at det er skikkelig god trening. Det er ca 37 grader i rommet, så dere forstår sikkert hvilken svettefest det er haha. Jeg vil virkelig anbefale alle som har en sånn gruppetime på treningssenteret å sjekke det ut. Til dere som bor i Trondheim så er det flere av 3T senterne som har det.

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *