JEG SVARER PÅ RYKTENE

Categories Blogg

Reklame | Annonselenker Nelly

Jakke. HER / Genser. HER / Bukse. HER / Solbriller. HER

Stemmer det at du egentlig hadde kjæreste da du reiste ned til Mexico?
Nei, det stemmer ikke. Jeg var singel, men hadde kontakt med noen på det tidspunktet. 

Jeg har hørt at du faker at du ikke spiser kjøtt, men så skjer det andre ting bak kulissene. 
Jeg føler vel egentlig at jeg alltid har vært veldig åpen om at jeg kan spise kjøtt av og til, eller tar jeg helt feil? haha. Nå begynner det å bli en stund siden jeg spiste kjøtt sist, men får jeg lyst på det så kommer jeg til å spise det. Det er vel egentlig ikke mer komplisert enn det. 

Er sånn at du og Morten nesten ikke har sex for at du ikke orker?
Både sant og usant. Som dere vet så sliter jeg med vaginisme, og kan derfor være veldig plaget med smerter i underlivet. Under disse periodene minsker lysten, da jeg åpenbart ikke ønsker å gjøre noe som er vondt. Noen perioder er det bra, og andre perioder er det ikke fult så bra. Det handler aldri om å ikke orke, men noen ganger er det rett og slett bare så vondt at jeg ikke har lyst. Det skjer heldigvis ikke så ofte lengre 🙂 

Betalte du turen for Ingrid til New York? 
Nei, Ingrid tjener egne penger så det hadde jo vært litt spesielt om jeg hadde gjort det. 

Jeg har hørt at du alltid tilgir alle, er ikke det litt spesielt? Vil det i så fall si man kan gjøre hva som helst mot deg uten at det får noen konsekvenser?
Jeg tilgir lett, og det skal veldig mye til før jeg snur ryggen til noen. Det er nok både en god og dårlig egenskap, men jeg vil absolutt påstå at jeg er glad for at jeg klarer enkelt å legge ting bak meg. Jeg vet ikke, jeg bare synes at livet er alt for kort til å bruke energi på å gå rundt å være sint, og alle mennesker gjør jo feil. Jeg fikk virkelig nok en gang for mange år tilbake, men da hadde det vært ganske mange sårbare hendelser gjennom flere år. Jeg liker å se det beste i mennesker, og jeg synes selv det er viktig å tilgi. 

Stemmer det at du tok opp lån for å finansiere de tre turene du hadde til Los Angeles rett etter hverandre?
Det stemmer så absolutt ikke. Det er greit at jeg er glad i å reise, men om jeg noen gang må ta opp lån for å dra på en ferie så holder jeg meg heller hjemme haha. 

Er det sant at du går på piller mot angst, og at du derfor ikke alltid kan drikke alkohol?
Nei, det stemmer ikke. Jeg fikk sovepiller for noen år tilbake, også fikk jeg beroligende til flyturer de gangen flyskrekken plaget meg som verst. 

1 kommentar

1 thought on “JEG SVARER PÅ RYKTENE

  1. Hvorfor vil du ikke fortelle hvor dere skal flytte før annonsen er tatt bort på finn? Informasjon om hvor mye leiligheten koster er jo offentlig for alle uansett 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *