EN LITT EKKEL START PÅ FERIEN

Categories Blogg

FIRST DAY IN NYC 

Dere som har fulgt bloggen min en stund kjenner nok helt sikkert igjen The Butchers Daughter og Little Cupcake Bakeshop? Dette er noen av mine faste “must do” når jeg er i New York. Så om du skal hit i nærmeste fremtid så anbefaler jeg deg på det sterkeste å spise frokost/lunsj på førstnevnte. De har seriøst verdens beste avokado toast og bagels, i promise you guys. 

Jeg må forresten fortelle dere om en sykt ubehagelig opplevelse som skjedde i går. Kort fortalt så skulle Ingrid og jeg kjøpe et ukes kort som vi kunne bruke på undergrunnsbanen her, der vi møtte på en dame som spurte om vi kunne hjelpe henne med noen kroner. Hun fortalte at hun ikke kom seg hjem, og at hun bare trengte noen dollar for å kunne ta banen. Jeg ville selvfølgelig hjelpe henne, og i det vi holdt på å skulle fylle på kortet hennes så kom det plutselig en random mann som absolutt ville hjelpe oss igjen. 

Så godtroende som jeg er så tenkte jeg bare at han var et godt menneske som kanskje så at vi var litt lost og trengte hjelp, men der tok jeg dessverre helt feil. Selv om vi forklarte han at han bare skulle fylle på 10 dollar på kortet hennes, så prøvde han gjentatte ganger å fylle på 67 dollar. Det endte til slutt med at jeg måtte gjøre det selv, og da forsvant han plutselig. Jeg tenkte først ikke over det, helt til ei som faktisk jobbet der kom bort å sa at jeg ikke måtte hjelpe de for at de var svindlere. 

Det høres nok ikke så dramatisk ut, men for min del så var det ganske ubehagelig å vite at jeg holdt på å bli svindlet av noen som jeg oppriktig prøvde å hjelpe. Jeg forstår virkelig ikke hvordan de har samvittighet til å holde på slik? Jeg var nære ved å sperre kortet mitt, men hun som jobbet der forsikret meg om at så lenge jeg brukte automaten deres så skulle alt være fint. Jeg vet faktisk ikke om jeg skal le eller gråte, for hvorfor holder noen på å svindle folk for penger gjennom t-bane kort??? Det er ikke sånn at du kan ta ut pengene akkurat, du får kun kjøre subway hahah. 

Vi kan vel si det sånn at jeg virkelig har lært etter gårsdagens episode, så nå skal jeg virkelig være mer forsiktig med hvem jeg hjelper fremover. Det er synd at slike mennesker ødelegger for de som faktisk trenger det, men vi får bare håpe at karma kommer å biter de skikkelig i rumpa. 

2 kommentarer

2 thoughts on “EN LITT EKKEL START PÅ FERIEN

  1. Ååå gud så ekkelt:-0

    Håper dere har en fin ferie å koser dere masse:-)

    Så ville jeg bare si at dere er så pene😍

    Ha en fortsatt fin dag /kveld ❤️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *