JEG SVARER PÅ SPØRSMÅL OM TRENING

Categories Blogg

Hvor ofte trener du?
3-5 ganger i uken. Varier på dagsformen, hvor mye jeg har å gjøre og om jeg orker eller ikke.

Bryr du deg om hva du spiser?
Jeg bryr meg om at jeg får i meg nok vitaminer og at jeg spiser nok frukt og grønt, men jeg teller ikke kalorier. Jeg spiser det jeg føler på og har lyst på, og om jeg vil ha potetgull på en mandag så spiser jeg det også. Jeg hadde aldri i mitt liv orket å følge en matplan/diett.

Trener du styrke eller cardio?
Før trente jeg bare styrke, men ettersom at jeg begynte å bli litt lei så startet jeg å variere med litt cardio også. Jeg er veldig glad i å gå fort på mølla eller å løpe intervaller. Jeg er derimot ikke så glad i å jogge, så om jeg først skal orke å løpe så må det være intervaller da det bare varer i noen minutter før det er over 😂

Hva er din favorittøvelse?
Jeg har ikke en spesiell øvelse jeg er glad i, men jeg liker å trene armer, rygg og rumpe.

Trener du når du er på ferie?
Jeg pakker alltid med meg treningsklær, men det skjer ALDRI at jeg faktisk trener. Det er så mye annet jeg vil gjøre, så da har jeg null problem med å legge vekk treningen.

Følger du en fast treningsplan?
Nei, det gjør jeg ikke. Jeg trener det jeg har lyst til å trene, så finner jeg noen gang inspirasjoner til øvelser på nett. Nina er veldig flink til å sende meg ting på Instagram, så jeg slipper vel egentlig å gjøre jobben selv, haha.

Drar du på gruppetimer?
Veldig sjeldent, men jeg har bestemt meg for å bli flinkere da jeg føler at jeg får mer utbytte av treningen enn når jeg gjør det selv. Jeg er veldig glad i hot yoga og spinning.

Kan du dele treningsprogrammet ditt?
Som jeg skrev over her så følger jeg absolutt ingenting, og trener det som faller meg inn. Gjennom en uke så trener jeg hele kroppen, og varierer mellom flere muskelgrupper på en økt. Jeg synes det er ekstremt kjedelig å bare trene ben gjennom en hel økt, så jeg varierer mellom under og overkropp.

5 kommentarer

5 thoughts on “JEG SVARER PÅ SPØRSMÅL OM TRENING

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *