JEG SVARER PÅ SPØRSMÅLENE DERES

Categories Blogg

Hva tenker du om at Jodel har fjernet flere av “gossip-kanalene”?
Bedre sent enn aldri tenker jeg. Jeg synes det er helt merkelig at det har vært så enkelt å spre rykter og dritt om andre uten å få noen form for konsekvenser. Jeg har lest så utrolig mye stygt inne på den appen der, og det var virkelig på tide at Jodel til slutt tok grep.

Hvordan er det å bo sammen med moren din igjen?
Jeg var jo veldig usikker på hvordan det kom til å være å flytte hjem igjen etter så mange år, men hittil så har det ikke vært noe problem ❤️ Hun jobber jo mye, så det er ikke sånn at vi går oppå hverandre 24/7 noe jeg tror er viktig uansett hvem du bor sammen med. Jeg har jo nesten ikke vært hjemme de 7 siste årene, så jeg trenger virkelig denne tiden sammen med familien min.

Hvor ville du reist akkurat nå om du hadde hatt mulighet?
Er det et spørsmål engang?? 😂❤️ Jeg hadde satt meg på første fly til Los Angeles.

Hvordan går det?
Det går veldig bra, om det er lov å si det med tanke på situasjonen vi befinner oss i? Jeg hadde en liten knekk for en stund tilbake, men så kom det gode nyheter om presidentvalget i USA og corona-vaksine, så det hjalp veldig på humøret. Jeg føler det bare har vært triste og kjipe nyheter den siste måneden, så det var deilig å endelig kunne lese noe som faktisk gjør deg glad.

Har du egentlig noen venner i Tromsø?
Ja, det har jeg. Jeg har vennegjengen min som jeg har hatt siden jeg var barn, i tillegg til noen jeg har blitt kjent med i voksen alder <3

Har du noen gang testet dop?
Nei, det har jeg ikke. Jeg har aldri hatt behovet, og er heller ikke i en vennegjeng der det er normalt. Jeg har bare aldri vært nysgjerrig på å prøve det, og det skremmer meg skikkelig å tenke på å skulle utsette seg selv for å miste kontrollen på den måten.

Har du og Martine kranglet før? 
Sett bort i fra da hun sendte meg hjem fra Paradise Hotel, så nei. Jeg vil egentlig ikke kalle det for en krangel heller, men vi kan vel si det sånn at vi var ganske uenige.

Hvordan håndtere en vanskelig situasjon?
Jeg tror det viktigste er å akseptere at det har skjedd, lære av situasjonen og gå videre. Det verste man gjør er nok å tenke og undres over hvorfor ting ble som det ble, og gå rundt å være sint på seg selv for valgene man har tatt eller hvorfor noen ikke har behandlet deg bra <3 Så er det viktig å minne seg selv på at det du føler akkurat nå, kun er midlertidig. Det vil bli bedre etterhvert, men du må gi det tid.

Savner du noen av eksene dine?
Nei, det gjør jeg ikke.

Har du vært like forelsket i alle eksene dine?
Nei, det har jeg ikke. Jeg føler at forelskelse treffer på forskjellige måter, og at det aldri vil være 100% likt.

Når hadde du sex sist?
Det var vel i starten av august.

Går du på p-piller?
Nei, jeg satt inn P-stav for et par år siden.

Har du møtt noen influencere som ikke har vært hyggelig i virkeligheten?
Ja, det har jeg.

Hvor ofte trener du?
Før jeg flyttet til Tromsø trente jeg kanskje 2-3 ganger i uken, men nå trener jeg 5-6 ganger.

Hva var det vanskeligste med å gå gjennom et offentlig brudd?
Det må vel være alle menneskene som tror de vet hva, hvorfor og hvem. Jeg synes også det er interessant å se hvor viktig det er for enkelte å for eksempel tagge meg i bilder som Morten har lagt ut. Hvor mange spørsmål jeg får om hva jeg tenker, føler and you name it. Jeg kjenner jeg bare er evig takknemlig for at jeg ikke har kjærlighetssorg, for shit så vanskelig det må ha vært å måtte bli tagget i bilder og hele tiden få spørsmål om noen andre. Jeg tror ikke alle der ute tenker helt før dere velger å trykke på publiser, og jeg tror noen ganger det er viktig å spørre seg selv “hvordan ville jeg følt meg?”.

Hva er det dyreste du eier akkurat nå?
Det må nok være bilen min.

Har du en fake Instagram-profil som du bruker til å stalke andre?
Nei, det har jeg ikke. Jeg visste ikke engang at det var en greie?? 😂

Har du “slått opp” med en venn før?
Ja, det har jeg. Det var veldig vanskelig, men helt nødvendig. En venn skal ikke få deg til å føle deg dårlig, det er viktig å huske <3

Er du blakk på slutten av måneden? Eller klarer du å spare pengene dine?
Det varierer veldig. Sånn som da jeg måtte betale for Celine sin operasjon, x-antall besøk til dyrelegen og restlånet på huset vårt så var jeg ganske blakk på slutten av måneden. Vanligvis så har jeg penger igjen på kontoen, men som alle andre så har jeg perioder der jeg kan ha mer utgifter enn andre.

Hvor mye sparer du hver måned?
8-10.000 kroner.

21 kommentarer

21 thoughts on “JEG SVARER PÅ SPØRSMÅLENE DERES

  1. Når kommer det nye ansikts utrykk på bilder. Kjedelig med samme bilder hvert innlegg. Kan jo smile for å gjøre bloggen mer livlig

  2. Har satt inn hormonspiral selv, var sykt vondt i ett par sekunder.. men jeg lurer min varer i 3 år. Følger du med på når den går ut på “dato”? haha, litt rart spørsmål.. men tenker siden den ikke beskytter mot graviditet da;o

  3. Hvor trener du? Er nytilflyttet i Tromsø, fra Trondheim. Trenger å «starte» ett liv her :p

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *