20% RABATT PÅ CHIQUELLE

Categories Blogg

Reklame | Chiquelle / Sofie20 for 20% rabatt

Jakke HER / Genser HER / Bukse HER /SOFIE20 for 20% rabatt

God fredag da fininger ❤️ Det er vel ikke noe som er bedre enn helg? Alle de koselige TV-programmene, filmkveldene, taco, god mat, potetgull og godteri. Ååh som jeg elsker det 😍 Jeg må jo ærlig innrømme at jeg savner en “normal” helg der du kan planlegge jentekvelder ute på byen, men det er jo også noe “sjarmerende” med den tiden vi befinner oss i akkurat nå. Jeg tror veldig mange av oss kjenner på det at vi har tid, tid til å faktisk være til stedet for menneskene rundt oss. Vi er alt for flinke til å stresse, så de fleste av oss har nok bare godt av litt roligere perioder. Selv om det til tider kan være ganske kjedelig og ikke minst kjipt.

Jeg har heldigvis noe positivt å starte denne helgen med, for jeg har fått en rabattkode til dere på Chiquelle 😍 Dere får 20% rabatt på hele nettsiden til Chiquelle, utenom det som allerede er satt ned og “beauty”. Jeg har tidligere fått spørsmål om det kommer toll ved bestilling, noe det ikke gjør. Det er med andre ord helt tollfritt å bestille fra Chiquelle, og rabattkoden: SOFIE20 gir dere 20% rabatt ❤️ Den er gyldig i fem dager.

Genser HER & Bukse HER / Sofie20 for 20% rabatt 

Bukse HER / Sofie20 for 20% rabatt 

Genser HER / Sofie20 for 20% rabatt 

Genser HER / Sofie20 for 20% rabatt 

Cardigan HER / Sofie20 for 20% rabatt 

Genser HER & Bukse HER / Sofie20 for 20% rabatt 

Jakke HER / Sofie20 for 20% rabatt 

6 kommentarer

6 thoughts on “20% RABATT PÅ CHIQUELLE

  1. Hei!
    Har lenge vurdert å kjøpe den hvite strikka genseren/kjolen du viser i innlegget. Men jeg har lyst til å bruke den som en kjole, men er veldif usikker på om det går mtp at den er one size. Hadde det vært mulig tror du? 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *