LITT KJIPT

Categories Blogg

 

God morgen til verdens beste lesere ♥ Akkurat nå skulle jeg vært i Drammen å fått nye negler, men på grunn av at jeg har vært så dårlig i natt så klarte jeg ikke å komme meg opp så tidlig som vi hadde avtalt. Jeg vurderer derfor å finne noen som gjør express negler her i Oslo, eller så vurderer jeg å vente til jeg kommer frem til NYC. Jeg er jo så sykt kresne på hvem som gjør neglene mine, og Martine er egentlig den eneste som får røre de. Det er jo veldig typisk at jeg skulle bli skikkelig dårlig nå, selv om jeg har gått rundt å ventet på det i godt over en uke. 

Helt ærlig så hadde jeg kanskje trodd at jeg kom til å hoppe av glede for å reise i dag, men så har det skjedd noe på privaten som gjør at jeg er litt usikker på reisen. Ikke for at jeg ikke vil reise, men for at jeg er redd for å være så langt unna Norge akkurat nå. Jeg har jo gledet meg så mye, så det er jo typisk at det skal skje noe dagen før vi drar. Jeg tror nok uansett at det vil bli lettere når vi først kommer frem og jeg får tankene på noe annet. Det hjelper alltid å være opptatt, gjøre morsomme ting og ikke minst spise CHEETOOOOOS!!! Jeg tuller ikke når jeg sier at en av høydepunktene med denne turen er Chetoos, hvor sykt er ikke det? haha.

Nå skal jeg prøve å bare tenke positivt og drikke masse ingefær, så gleder jeg meg veldig til å se Ingrid igjen. Det blir jo også utrolig morsomt å oppdatere bloggen fra New York, WUUUHUUU 😀 Vi snakkes senere dere <3

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *