FØRSTE GANG JEG..

Categories Blogg

Første gang jeg fikk mensen.
Jeg tror jeg gikk i 7ende da jeg fikk mensen for aller første gang. Vi var på besøk på en annen skole da vi skulle ha en forestilling, og jeg hadde på meg HVIT bukse. Heldigvis hadde jeg med meg skift, og jeg tror ikke det var noen som la merke til det. Det morsomme er at jeg ble skikkelig glad for å få mensen, for jeg følte meg sååå voksen. Vi kan vel si det sånn at jeg ikke føler det samme nå, for jeg skulle mer enn gjerne vært uten mensen i noen år til. 

Min første tatovering.
Det var vel noen uker etter Utøya da jeg tatoverte “Utøya. 22.07.2011” Jeg er jo egentlig ikke en person som er så glad i tatoveringer, så selv om det er noe som betyr veldig mye for meg så angrer jeg den dag i dag. Jeg har bestemt meg for å ikke fylle på den, men la den forsvinne litt og litt. Den vil nok alltid være der, men den vil nok være mindre synlig om noen år. Det er jo faktisk sånn jeg føler rundt det også, for det vil jo bare forsvinne litt og litt, men en liten del vil alltid være der. 

Første gang jeg drakk alkohol.
Jeg var veldig ung første gang jeg testet ut alkohol. Jeg tror jeg var rundt 14 år gammel, og blandet HJEMMEBRENT med URGE hahah ææsj. Jeg spydde som bare det den kvelden og dagen etterpå. Jeg har ikke klart å drikke Urge etter det for å si det sånn. 

Første gang jeg flyttet hjemmefra.
Jeg hadde vel akkurat fylt 18 år, og flyttet fra Tønsberg til Trondheim. Det var virkelig det skumleste, men beste valget jeg noen sinne har tatt. Det er så viktig å utfordre seg selv og komme seg ut av komfortsonen. Det er seriøst skremmende å tenke på alt jeg ikke hadde hatt i livet mitt om det ikke hadde vært for et valg jeg tok for snart 6 år siden. 

Min første forelskelse. 
Det var i en gutt som heter Runar som jeg gikk på barneskolen med. Han var skikkelig populær og alle jentene ville ha han. Da han skulle bestemme seg for hvem han ville ha som kjæreste så måtte han gå rundt skolen en gang for å tenke seg godt om. Vi var tre jenter som satt på en benk å håpet at det skulle bli oss, hvor sykt er ikke det? hahaha. Det skal sies at vi bare var sånn 7-8 år, og det endte faktisk opp med at han valgte meg. Jeg tror vi var sammen i en uke eller noe. 

Min første lønning. 
Jeg hadde jobbet på Spar i 1 måned, og fikk min aller første lønning på sånn 3000 kroner. Jeg husker enda hvor rik jeg følte meg, det var så deilig haha. 

Jeg vil veldig gjerne høres om deres første gang, om det er kyss, forelskelse eller fest. TELL ME ♥

4 kommentarer

4 thoughts on “FØRSTE GANG JEG..

  1. Min første gang jeg fikk min bestevenn(:
    Haha dette er en litt morsom historie.
    Jeg satt på barnehagebenken å spiste snø (æsj) også kommer hun bort å sier: -Skal vi bli bestevenner?
    Jeg svarte ja, og etter det har vi vært beste venner(: Men det som var rart var at vi ikke kjente hverandre en gang. Jeg hadde aldri møtt henne

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *