LITT UNDER EN MÅNED TIL ALT FORANDRER SEG

Categories Blogg

I går slo det meg plutselig at når jeg kommer hjem til Trondheim, så er det bare litt over 20 dager til Morten starter i sin nye jobb i Oslo. Jeg har vært litt overrasket over hvor “enkelt” jeg har tatt det, men klumpen i magen har gradvis begynt å komme litt etter litt jo mer det nærmer seg. Jeg kjenner at jeg synes det er skikkelig kjipt at han skal flytte, men samtidig så hadde jeg aldri ville nektet han å gå den veien som er rett for han. Jeg har alltid vært veldig bestemt på at man skal få gjøre det som føles rett for seg, for jeg vil ikke være grunnen til at noen en gang kanskje sitter å tenker at jeg tok fra eller ødela en mulighet/drøm.

Jeg tenker jo også at når man er i et forhold så skal man løfte hverandre opp, og ikke sette begrensinger for hverandre. Jeg vet jo at vi kommer til å vokse ekstremt mye som et par på akkurat dette, og som Martine sa ” nå kommer dere til å ha det sånn som Aleks og meg, og det går helt fint”. Jeg vet jo innerst inne at jeg trenger denne utfordringen, for jeg har vært avhengig av å være rundt mennesker siden jeg var barn. Jeg turte ikke å sove over hos venner før jeg var 13 år gammel, og har alltid vært livredd for å være alene. Det er morsomt hvordan man kan være så sterk og selvstendig på mye annet, men samtidig føle seg så svak.

Selv om jeg elsker å være her i Los Angeles så kjenner jeg at jeg gleder meg til å komme hjem til Morten. Jeg gleder meg til å tilbringe masse tid sammen med han, selv om det er vår “siste” måned sammen som samboere. Vi får bare gjøre det beste ut av det, så vet jeg at absolutt alt kommer til å ordne seg til slutt <3

11 kommentarer

11 thoughts on “LITT UNDER EN MÅNED TIL ALT FORANDRER SEG

 1. Avstandsforhold kan være tøft, men også fint❤️ Da rekker man å savne hverandre. Min mann jobber på havet, så han er mye borte. Men når han først kommer hjem er det veldig fint. Man setter mer pris på hverandre når man ikke har sett hverandre på en stund. Her har det funket fint i over 6 år❤️

 2. Dette her kommer til å gå kjempe fint🤗 d er jo seffølgelig tøft å leit å være fra hverandre så mye å kanskje lenge før man ser hverandre, men herregud for helig det er å se personen når dere først ser hverandre igjen😍 det kjipeste med det hele er vel når enn drar fra personen eller han drar hjem fra meg, da følest det nestn som den kjærlighets sorgen. Men alt i alt så er det jo sunt å savne litt å i tillegg være litt fra hverandre, så man får pustet litt.
  Å som jeg ser å leser på bloggen, så har dere det kjempe bra sammen, så jeg tror dette kommer til å gå så bra❤️ lykke til begge 2☺️

 3. Dette her kommer til å gå kjempe fint🤗 d er jo seffølgelig tøft å leit å være fra hverandre så mye å kanskje lenge før man ser hverandre, men herregud for helig det er å se personen når dere først ser hverandre igjen😍 det kjipeste med det hele er vel når enn drar fra personen eller han drar hjem fra meg, da følest det nestn som den kjærlighets sorgen. Men alt i alt så er det jo sunt å savne litt å i tillegg være litt fra hverandre, så man får pustet litt.
  Å som jeg ser å leser på bloggen, så har dere det kjempe bra sammen, så jeg tror dette kommer til å gå så bra❤️ lykke til begge 2☺️

 4. Dersom jeg skulle få muligheten til å reise tilbake til mitt 19-20 år gamle ‘selv’ med dagens ‘visdom’ inntakt, har jeg faktisk tenkt at jeg ville sørget for å ha to leiligheter (i nærheten av hverandre, riktignok, men alikevel..)
  Jeg skjønner at dette høres innmari rart ut for mange, men om en ser seg rundt, så er det jo nettopp denne drømmen om felles hjem og hverdag som så alt for ofte ligger til grunn for at det skjærer seg også! Men om en imidlertid hadde hatt et krypinn en kunne ‘flyktet til’ når en er sliten og drittlei, tror jeg en ville sluppet unna det meste av denne hverdagsslitasjen som nesten er nødt til å komme når en lever under samme tak 24/7.
  Dere vil få denne fordelen, pluss det gode det faktisk er å savne noen.. Om mitt inntrykk stemmer, er dere så solide som par at dette ikke blir det minste problem <333

 5. Må være tøft av begge to å ta et slikt valg, men positive tanker er en livskilde!<3 viktig å holde fokus, ikke tenke for mye og vite at, dette skal gå utmerket bra. Kjærlighet krever også distanse, men tilslutt vil alt bli som et ferdig puslespill.

 6. Hei jeg har bare et spørsmål det hadde vært fint å fått svar på siden jeg vet ikke helt selv hva jeg skal gjøre

  Hva hadde du gjort om Morten runket til andre jenter på instagram?

  1. Skal jeg være helt ærlig så vet jeg ikke. Synes kanskje det hadde vært litt spesielt om Morten hadde runket til et Instagram-bilde, men jeg tenker sånn at det jeg ikke vet har jeg ikke vondt av. Mange ser jo også på porno, og da jeg var yngre reagerte jeg skikkelig på det. Jeg har likevel lært at det handler ikke om at vedkommende ikke liker deg, men mer om at det er en måte å kose seg når man er alene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *