UKENS SPØRSMÅL

Categories Blogg

Reklame | annonselenker Nelly

Bukse. HER

Hvor lenge skal dere være i LA?
Vi reiser hjem i dag :((( buhuu

Hvor kjøpte du sminke fra Kylie?
Jeg bestiller det fra hjemmesiden hennes, ellers så har de et lite utvalg på ULTA.

Hvor skal du feire jul, og med hvem?
Jeg skal feire jul hjemme i Tromsø sammen med familien min <3

Er du 100% vegetarianer?
Jeg har egentlig aldri ville definere meg som noe med tanke på at om jeg en dag skal spise en cheeseburger så er jeg et forferdelig menneske, dobbeltmoralsk og en løgner. Jeg har likevel ikke spist kjøtt på en evighet, og har heller ikke lyst på det. Jeg kuttet det helt ut etter at jeg så dokumentarer som ble lagt ut på NRK om svineindustrien i Norge. Jeg klarte ikke å se 30% av dokumentaren, og jeg tenker at så lenge jeg ikke klarer å se hvordan dyrene jeg spiser blir slaktet eller behandlet så er det rart av meg å spise det. Jeg ser ikke helt forskjellen på Celine og en gris heller, og jeg synes at alle dyr skal bli behandlet likt. Så ja, jeg er jo vegetarianer, jeg har bare vært forsiktig med å skrive det i tilfelle 40 år gamle Sofie skulle føle det annerledes. Selv om jeg aldri tror det kommer til å skje.

Merker du noe av brannen i LA? 
Jeg var på et afterparty i Calabasas, og da kunne vi faktisk se den selv om den var veldig langt unna. Luften her er ganske dårlig nå på grunn av brannen, noe som har gjort at alle oss har skikkelig tørr hud. Utenom det så har vi ikke merket noe som helst. Det er så utrolig trist å tenke på at dette skjer hvert eneste år her, og hvor ekstremt mange mennesker som blir berørt av brannen.

Kunne du vært med på skal vi danse? 
Ja så absolutt!!

Hva tenker du om Sats sine nye regler?
Jeg er bare bekymra over hvordan vi mennesker til slutt skal ende opp, når vi skal bli skjermet for absolutt alt som kan være vondt eller vanskelig. Jeg tror det hadde hjulpet mye mer om vi hadde måtte lære oss å jobbe med det som er vanskelig, istedenfor å prøve å “skjule” eller “gjemme” det.

Så “langt” som vi har kommet nå, føler du fortsatt på kropps-og skjønnhetspress?
Jeg vet ikke helt hva som ligger bak “skjønnhetspress” eller hva du mener med at vi har kommet “langt”, men ja jeg føler på kroppspress. Mye for at jeg får negative kommentarer om kroppen min hver eneste dag, men også for at det har blitt så ekstremt fokus på kropp. Det snakkes om hele tiden, og personlig så føler jeg at det gjør det bare vondt verre. Jeg synes bare det er trist å se hvor mye man bodyshamer hverandre, og hvordan enkelte kropper er “godtatt” men ikke andre. Jeg prøver i alle fall å jobbe med å akseptere meg selv, og godta at vi alle er forskjellige. Jeg tror at uansett hva det gjelder så er det noe man må jobbe med innefra, og at det ikke hjelper å skylde på alle andre for at du føler deg dårlig.

Hva er din naturlige hårfarge?
Jeg er kommune-grå.

Skal du og Morten feire jul sammen? 
Nei, det skal vi ikke. Jeg er alt for familiekjær, og føler meg absolutt ikke klar for å feire med noen andre enn mamma.

Hvordan har du det?
Jeg har det bra, takk som spør <3

Har du vært på Utøya etter det som skjedde? 
Ja, jeg har vært der et par ganger etter at det skjedde.

Hvor gammel er du?
Jeg er 24 år.

Er du venn med Stine fra farmen? Hvordan ble dere kjent?
Hun er venninne med Ine, så vi ble kjent her i Los Angeles. Hun er virkelig en så trivelig og fin jente!

Hvem er du med i LA?
Vi er 8 stykker totalt.

Har du en manager?
Ja, det har jeg.

Skal du slutte å blogge?
Nei, det skal jeg ikke. Jeg er alt for glad i bloggen til å slutte, men jeg har bare vært litt demotivert i det siste. I will be back, i promise <3

8 kommentarer

8 thoughts on “UKENS SPØRSMÅL

  1. Vet at du passer på å ikke kalle deg selv for en vegetarianer, men flamin hot cheetos er ikke vegetariansk, btw. Osten er laget med løype, og løypen fremstilles ved å skrape ut enzymer fra kalvemager.

  2. Hei,
    De gangene du har vært i LA har jeg ikke hørt deg møte Rebecka Försback, som også bor der. Kan jeg spørre hva grunnen til dette er? 🙂
    God tur hjem! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *