LØRDAGEN GJENNOM MOBILEN MIN

Categories Blogg

Vi startet kvelden på Mirabel Sørenga der vi fikk digg mat og tipp topp service. 

Jeg har ALDRI smakt en så god Pornstar Martini som den vi fikk servert på Mirabel, NAM!!

<3

Fine jentene <3

Bordet var dekket så fint 😍

<3

<3

Salat til forrett 😍

Vi fikk også tidens diggeste dessert fra Soulcake Oslo, NAMMMM!!

Girlzzz 🌸❤️


Så takknemlig for å ha Martine i livet mitt <3 Tenk at det snart er 4 år siden vi møttes på Pærra, shit så for tiden har gått. 

<3

SÅÅ fine <3

Kvelden endte opp på Max for litt nattmat as always. Jeg hadde seriøst en så morsom kveld på lørdag, og det er lenge siden jeg har vært så fin i formen 😂 Jeg danset seriøst HELE kvelden, og jeg hater egentlig å danse. Jeg var også skikkelig på flørtern, noe jeg heller aldri er. Jeg er veldig sjenert og klein når det kommer til akkurat det, men på lørdag gikk jeg virkelig all in 😂 Ååh som jeg koser meg og nyter livet for tiden, dere aner virkelig ikke. 

1 kommentar

1 thought on “LØRDAGEN GJENNOM MOBILEN MIN

  1. Du er en utrolig flott jente. Du er pen, du er ufattelig sterk, du er en god rollemodell, og best av alt du faller ikke for fristelsen for å legge deg under kniven, selv om jeg ser hvor mye hat du får. Og takk gud for det fordi du er nydelig!!! Og jeg vil nødig være en til hater, så det er viktig for meg å påpeke at dette er ikke for å trekke deg ned, eller såre deg. Dette er en jente som prøver å gi deg et råd som en som selv har gått i samme fella som deg utrolig mange ganger. Det er for hard eller for kald contour.. Når du ser på bildene der det er mørkt er det en stor brun stripe på kinnet ditt, som ikke er å se på noen av de andre. Jeg har selv sett på gamle bilder der jeg gjorde det samme, og skulle ønske noen hadde fortalt meg det. Dette er en feil som alle jenter, absolutt alle jenter gjør, helt til du plutselig ser det selv.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *