MIN “FØRSTE” SINGELSOMMER

Categories Blogg

Som dere helt sikkert har forstått så er det en evighet siden jeg har vært skikkelig singel, så jeg har tenkt litt på hva jeg ønsker å gjøre denne sommeren nå som det bare er meg. Det høres kanskje litt egoistisk ut å si, men det føles så utrolig godt å vite at jeg ikke trenger å tenke på noen andre enn meg selv. Det er kun mine behov, følelser og tanker som skal være i fokus fremover, og det er så deilig å vite. Jeg tenkte derfor at det kunne være morsomt å skrive en liten liste over de tingene jeg ønsker å fokusere på denne sommeren.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

❤️ Først og fremst så skal jeg begynne å jobbe med alle de tingene som har vært vanskelig. Jeg har vært alt for dårlig til å ta egen helse på alvor, og har alltid dyttet vekk ting jeg virkelig burde ha snakket om og jobbet meg gjennom. Jeg har virkelig fått erfare at det ikke hjelper å rømme fra det som er vanskelig, og skal derfor burde tid på å bare få det bedre med meg selv.

❤️Jeg skal trene og spise sunt, for det har det vært lite av de siste månedene. Jeg har kanskje ikke spist så usunt, men jeg merker virkelig på energien min at jeg ikke har vært like aktiv som jeg vanligvis er. Trening og sunn mat gir meg så mye energi, så jeg skal helt klart fokusere på det fremover.

❤️Jeg skal produsere mye innhold på YouTube og få opp algoritmen på kanalen. Det merkes godt at den ikke er brukt på nesten to år, men legger jeg nok tid og energi i det så vet jeg at det vil bli veldig bra til slutt. Det er også YouTube jeg tenker å fokusere på når jeg er i USA, så det er bare å keep it going.

❤️Av en eller annen merkelig grunn så synes jeg det virker skikkelig skremmende og ikke minst ganske kleint å dra på en date, men jeg skal prøve å komme meg på MINST en i løpet av sommeren. Jeg må jo teste ut singellivet litt nå som jeg først er det etter x-antall år.

❤️Jeg skal jobbe MASSE og ha et sterkt fokus på utvikling, læring og skape bedre innhold.

❤️Ettersom at jeg har fått verdens fineste leilighet så skal jeg helt klart invitere til masse venninnekvelder med god mat, vin (prosecco) og jentesnakk. Det er virkelig ikke noe som er bedre enn venninnekvelder, og hadde det vært sånn at alle hadde hatt tid hele tiden så hadde jeg gjort det typ hver dag 😂

6 kommentarer

6 thoughts on “MIN “FØRSTE” SINGELSOMMER

  1. Det høres bra ut, fine! Gleder meg SÅ til å se leiligheten jeg! Hehe! 😉 Ønsker deg en goood helg! 😀 Klem! <3

  2. Det hørtes ut som gode planer 🙂 Viktig å ta vare på seg selv. jeg har vært slapp med ALT i Corona-perioden. Sittet hjemme på hjemmekontor, og puttet i meg sjokolade og vært LITE ute, for plutselig MYE mer å gjøre på jobben…hjemme.. Rart. Nå er det snart sommer og jeg skal begynne å bevege meg igjen 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *