MIN HELGEHANDEL

Categories Blogg

  

 

Mmmmm, se så mye digg jeg skal kose meg med denne helgen 😍 Er det noe jeg er takknemlig for så er det at jeg ikke har mistet helgefølelsen, til tross for at min arbeidshverdag er den samme uansett hvilken dag det er. Jeg har alltid vært opptatt av å holde rutiner, så jeg har faste tider der jeg legger meg og står opp. Jeg lager også diggere mat i helgene, og unner meg gjerne noe søtt i samme slengen. I går spiste jeg pasta og i dag tenkte jeg å lage min favoritt pizza der jeg bruker hvit istedenfor rød saus. Jeg har også fått helt dilla på den “nye” sjokoladen fra Stratos, for shit så digg den er.

Nå skal jeg snart komme meg på trening, før jeg skal jobbe litt før kveldens festligheter. Jeg har ingen god unnskyldning på hvorfor vi skal ut denne helgen også, så jeg orker ikke å prøve en gang 😂 Det skjer jo naturligvis mer på sommeren, så jeg vet jo også at jeg kommer til å få det relativt mye roligere med engang jeg flytter til Tromsø. Det kommer nok til å bli en veldig stor overgang, så jeg har virkelig ikke noe dårlig samvittighet for å bare nyte tiden jeg har her. Jeg har det bare så morsomt for tiden, og det har blitt sånn at jeg gleder meg til å våkne opp for jeg har så mye fint i vente. Jeg må bare beklage om jeg er irriterende positivt for tiden, men jeg kan virkelig ikke noe for det, haha.

3 kommentarer

3 thoughts on “MIN HELGEHANDEL

  1. Hva tenker du om at Morten har gått videre så fort? Er jo ganske tydelig at han og Elena er mer enn kun en venninne/ fotograf

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *