MINE PLANER FOR DET KOMMENDE ÅRET

Categories Blogg

Lansere prosjektet jeg jobber med – Jeg tror ikke dere forstår hvor mye jeg gleder meg til å fortelle dere det jeg jobber med akkurat nå 😭 Det har vært en så stor drøm for meg i mange år, og jeg er så sinnsykt stolt over meg selv.

Reise til Los Angeles og New York – Jeg kan ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg til å besøke USA igjen, jeg kommer til å gråte når jeg står på flyplassen og er klar for ombordstigning 😭 (Finger crossed for åpne grenser, vaksine og at det er greit å reise)

Fortsette å bo i Tromsø – Jeg har fått mange spørsmål om hvor lenge jeg tenker å bli værende i Tromsø, og jeg tenker å bo her så lenge jeg ønsker å reise. Det er unødvendig å betale masse på lån, når jeg nesten ikke kommer til å bruke leiligheten.

Produsere kreativt og interessant innhold – Jeg lover dere, med engang jeg kan begynne å reise igjen, så skal det komme så mye morsomt på kanalene mine. Jeg skal utforske masse, dra på dates og virkelig ta dere med på denne reisen. Jeg kommer til å dele både oppturer og nedturer, og jeg skal slutte å være så redd for å si noe som kan oppfattes feil. Jeg vil at dere skal få kunne bli bedre kjent med den jeg egentlig er.

Starte Podcast – Jeg har veldig lyst til å starte Podcast, så jeg har brukt de siste månedene på å forberede og ordne alt klart. Jeg skal fortelle dere mer senere 0m hva den skal handle om, og hvem jeg skal ha denne podcasten sammen med. GLED DERE 😍

Reise, reise og reise – Jeg er evig optimist, så jeg håper og tror at jeg kan reise masse i løpet av neste år ❤️

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *