MINE TIDLIGERE JOBBER

Categories Blogg

Jeg vet jeg har skrevet et lignende innlegg tidligere, men ettersom at det begynner å bli en god stund siden så tenkte jeg at det kunne være morsomt med et nytt innlegg. Jeg regner med at jeg sikkert har noen nye følgere siden 2017, og det er alltid morsomt å bli bedre kjent. Jeg har jo faktisk også hatt en god del jobber før sosiale medier, så jeg tenkte å fortelle dere litt om dem.

Spar
Min aller første jobb var på Spar som lå i Tønsberg sentrum. Jeg husker ikke nøyaktig hvor lenge jeg jobbet der før matbutikken gikk konkurs. Jeg tror det var litt under et år om jeg ikke husker helt feil. Det morsomme er at de startet en ny Spar-butikk på akkurat samme sted etter konkursen, og det ser ut som at den enda er oppe å går. Hva som ble gjort annerledes har jeg ingen anelse om, men noe må ha skjedd ettersom at de fikk det til den andre gangen.

Only
Rett etter at Spar gikk konkurs fikk jeg meg jobb på Only på Farmandstredet i Tønsberg. Jeg husker enda hvor stolt jeg var over meg selv som hadde fått meg jobb i klesbutikk, det var virkelig min store drøm. Jeg jobbet vel der rundt 1,5 år før jeg flyttet til Trondheim og måtte si opp jobben.

Big Bite
Dette er nok den VERSTE jobben jeg har hatt, for shit så mye drama det ble på et sted der det bare jobbet ungdommer. Det var seriøst tidenes verste arbeidsmiljø, og jeg gruet meg til hver eneste vakt. Det endte til slutt med at jeg sa opp jobben etter bare noen måneder, og det tror jeg nok var et veldig godt og ikke minst riktig valg.

Hjemmetjeneste/Trygghetspatrjulen 
Jeg bestemte meg for å gå i en helt annen retning da jeg sa opp jobben på Big Bite, og søkte meg jobb i hjemmetjenesten. Jeg ble jobbende i kommunen fra 2014 til 2017, og det er helt klart den jobben jeg har trivdes aller best i. Det føltes godt å vite at du gjorde en forskjell, og ikke minst at det var en varierende jobb med forskjellige utfordringer.

Volt
Det var viktig for meg å tjene penger, så jeg søkte meg ekstrajobb på Volt. Jeg husker ikke hvor lenge jeg jobbet der, men jeg trivdes utrolig godt helt frem til det ble mye bytting av ansatte og sjefer. Jeg fikk også beskjed etterhvert at det ikke var ønsket at jeg skulle ha en ekstrajobb, så jeg valgte derfor å slutte der da jeg ikke ville si opp jobben i hjemmetjenesten.

G-Max 
Jeg ville som sagt ha en ekstrajobb, så jeg bestemte meg for å søke på en annen en etter Volt da jeg ville ha flere bein å stå på. Miljøet på G-max var SÅ bra, og det var en jobb jeg virkelig gledet meg til å gå til. Jeg fikk også stå i kassa, noe jeg var evig takknemlig for da jeg ikke ønsket å jobbe så direkte med salg 😂

8 kommentarer

8 thoughts on “MINE TIDLIGERE JOBBER

  1. Hei fine du ☺️ den spørsmål som æ ønsker å spørre har ingenting å med den innlegg å gjøre :\ men håpe du kan svar – lurer på hvor har du kjøpt sofa teppe? 💛

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *