FOR ET ÅR SIDEN

Categories Blogg

Bildet fra pakkingen i Oslo <3

Er det noe jeg synes er litt morsomt, men også rart å tenke på så er det hvor mye som endrer seg fra år til år. Jeg får opp minner på Snapchat hver dag, og ting er bare så veldig annerledes nå. På denne tiden i fjor overtok Morten og jeg leiligheten i Trondheim, vi flyttet fra Oslo, kjøpte bil og gikk inn i et helt nytt kapittel i livet. Et år senere så er han på vei til Oslo og jeg er på vei til… Tromsø?!!?! Altså hvem hadde sett for seg at jeg NOEN gang kom til å flytte dit FRIVILLIG? Jeg vet ikke om dere husker hvor negativ jeg var hver gang jeg var på besøk der? Jeg fikk blant annet en kommentar om at været i Tromsø var dårlig på grunn av at meg. Dere kan umulig ha gått glipp av det, for jeg synes det var så morsomt at jeg snakket om det i flere måneder senere.

Jeg tror nok at jeg har hatt et anstrengt forhold til Tromsø på grunn av oppveksten min, og hvordan jeg følte at jeg hadde det som barn. Det tok meg mange år å gi slipp på det, men når jeg endelig klarte det så ble Tromsø en helt fantastisk by. Ikke så fantastisk at jeg hadde kjøpt meg egen leilighet der, men bra nok til at jeg kan bo der på ubestemt tid samtidig som at jeg reiser og opplever verden.

Det har skjedd store endringer på bare et år, og jeg er veldig spent på å se hvordan livet mitt vil se ut  neste år. Er det en ting jeg har lært meg, så er det at det ikke hjelper å planlegge og bestemme seg for hvordan ting skal bli, for det kommer alltid til å dukke opp noe nytt. Jeg har i alle fall en skikkelig god følelse på dette året, og jeg er bare så glad for at jeg ENDELIG tør å følge drømmen min. Jeg føler meg skikkelig bra for tiden, og jeg har virkelig ingenting å klage på. Jeg er bare.. lykkelig?

1 kommentar

1 thought on “FOR ET ÅR SIDEN

  1. Det er en av de tingene jeg egentlig liker med livet, hvor fort ting kan endre seg… og hvor annerledes ting kan være når man ser et år tilbake i tid. Både på godt og vondt selvsagt!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *