MITT FORBILDE

Categories Blogg

Jeg får ofte spørsmål om hvem som er forbildet mitt, og svaret mitt har alltid vært mamma. Selv om vi lever to helt forskjellige liv og har veldig ulike synspunkter på enkelte ting, så er hun det menneske jeg ser aller mest opp til. Et forbilde for meg er ikke de som jobber hardt og oppnår mål jeg selv har satt meg, de vil jeg heller kalle for en inspirasjon.

Et forbilde for meg derimot er mennesker som behandler andre bra. De som ikke dømmer noen etter bakgrunn eller verdier. Det som jobber hardt til tross for at motgangen er stor, og de som klarer å gi plass og oppmerksomhet til absolutt alle. Jeg vokste aldri opp med masse penger, men jeg vokste opp med verdens beste mamma. Hun har vært alenemor med tre barn, hatt det trangt økonomisk, men likevel holdt motet og humøret oppe. Hun har gitt meg så mye kjærlighet som penger aldri kunne gjort, og jeg ville aldri byttet ut barndommen min med flatskjerm-TV og Wesc genser som var et “must” som barn.

Jeg synes det er synd at jeg ikke klarte å se at det var viktigere ting i livet enn å ha en lik genser som alle andre, eller det å ikke være “rik” nok til å kunne kjøpe flatskjerm-TV den gang det var nytt. Jeg hadde det aller viktigste, og det var en fantastisk mamma som ga meg omsorg og tak over hodet. Jeg vil derfor bare takke deg for at du er du. Takke deg for at du alltid stiller opp uansett hva det er og for at du alltid har hjulpet meg de gangene jeg har trengt det. Jeg håper at jeg en dag kan bli en like god mor som deg, om jeg bare klarer halvparten så skal jeg være fornøyd.

7 kommentarer

7 thoughts on “MITT FORBILDE

  1. Så enig i det du skriver. Jeg er heller ikke oppvokst med en rik mamma, så det tok sin tid hos oss også, men jeg var uansett lykkelig fordi jeg hadde en fantastisk mamma som prøvde alt hun kunne for at jeg skulle ha det fint.

    Ser nesten ut som kjøkkenet du har den dag idag, bare at du har det litt mer nytt, og komfyren står ett annet sted 😛

  2. Du har nok lært mye av mamman din, for du var en utrolig flott, hyggelig og veloppdragen person da du vanket hjemme hos oss ❤️
    Du er utrolig lett å bli glad i Sofie ????

  3. Så fint skrevet. Likte spesielt godt dette med de dom jobber hardt tross stor motgang. Du har noen fine verdier, og kan åpenbart takke din mamma for dem. Fortsett å hold på dem!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *