MONACO THROUGH MY PHONE

Categories Blogg

God søndag dere <3 Akkurat nå ligger jeg på solsengen samtidig som jeg prøver å få unnagjort litt jobb. Som dere kanskje har sett så har Martine og jeg festet mye denne helgen, så det har ikke vært rom for så mye annet en søvn, mat og party. Jeg kjenner virkelig at jeg gleder meg til en rolig dag, for jeg hadde virkelig ikke orket en kveld til. Jeg har også lyst til å se mer av Monaco, så de neste dagen skal brukes godt.

Av det lille jeg har sett så elsker jeg meg her, det er virkelig så fint. Det er nesten som å komme til en annen verden, for uansett hvor du snur deg så er det fine biler, syke yatch og mennesker med masse penger. Det er også så utrolig rent her, jeg tror ikke jeg har sett søppel på gaten et eneste sted. Det morsomme er at jeg alltid har trodd at det har vært vanskelig å komme seg til Monaco fra Norge, men så viser det seg at det bare er en liten flytur unna haha. 

Jeg må forresten bare dele dette herlige bildet med dere, for hvor SØØØT er ikke Celine? Jeg facetimet med Morten da han gikk hjem fra byen, og dette var det som møtte han da han kom inn døren. Er det rart jeg noen ganger lurer på om Celine er et menneske?? hahah

2 kommentarer

2 thoughts on “MONACO THROUGH MY PHONE

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *